Schoolreis naar Hamburg

Maak een werkweek of schoolreis naar Hamburg. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Hamburg aan de Elbe. Er zijn genoeg bezienswaardigheden en diverse leuke en leerzame excursies! Een schoolreis naar Hamburg? Niet voor de hand liggend, wel een gegarandeerd succes!

Schoolreis naar Hamburg: hip, trendy, mondain!

Een leuke attractie is bijvoorbeeld een bezoek aan de Elbetunnel uit 1911. De mooie oude tegels aan de muren leren u alles over het leven in Hamburg in de 19e eeuw. Maak tijdens uw werkweek Hamburg met de leerlingen een rondvaart over de Binnen- en Buitenalster. De schipper vaart dicht langs de oevers en vertelt u over de geschiedenis van Hamburg. Zo eindigt u in de Speicherstadt met vele oude pakhuizen, één van de toeristentoppers van Hamburg met veel musea. En Hamburg zit barstensvol exclusieve boetiekjes, kunstgaleries, terrasjes en restaurantjes. Schoolreis naar Hamburg: Niks moet, maar alles kan!

Schoolreis of werkweek naar Hamburg: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Hamburg tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Hamburg: Uw ontdekkingstocht

De diverse thema’s en routes leiden u met een rondvaart langs de bezienswaardigheden van de stad. Of kiest u voor de rode dubbeldekkerbus of een stadsverkenning per GPS? In de Kunsthalle geniet u van een prachtige kunstcollectie uit de 14e tot de 19e eeuw. Bij een werkweek Hamburg hoort ook echt een bezoek aan het Speicherstadtmuseum. Meer musea vindt u tijdens uw schoolreis terug in het Hamburgs Dungeon, Miniatur Wunderland of het Spicy’s Gewürzmuseum? Een unieke ervaring is “Dialog im Dunkeln”

Werkweek naar Hamburg heeft u meer te bieden

In de Lange Reihe wappert de regenboogvlag. Neem een kijkje in de exclusieve boetiekjes, kunstgaleries, cafés en restaurantjes in alle ‘geuren van de regenboog’. De Hamburgische Staatsoper is een van de beroemdste operahuizen ter wereld. En met een dinnercruise tijdens uw werkweek trekt Hamburg langzaam aan u voorbij. Maar er is natuurlijk tijdens een schoolreis naar Hamburg nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Hamburg

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Hamburg. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Hamburg (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.