Schoolreis naar Gent organiseren

Maak een werkweek of schoolreis naar Gent. Op zoek naar een leuk thema voor een werkweek? In Gent liggen ze voor het oprapen: prachtige historische gebouwen en tal van interessante musea. Laat de leerlingen eens kennismaken met ‘De School van Toen’. Een unieke ervaring! Schoolreis naar Gent: geschiedenis en cultuur, maar ook modern en trendy!

Schoolreis naar Gent: Begin een ontdekkingstocht

Beleef fun met foto’s. Laat een stripverhaal u en de leerlingen de weg door de stad wijzen. Voer samen verrassende opdrachten uit. Daarbij maakt u grappige foto’s van steekwoorden die bij uw groep horen. Enthousiaste en ervaren instructeurs helpen een handje mee. Een rondvaart, fietstocht, GPS-tour? Het kan allemaal tijdens uw schoolreis naar Gent. Het is echt een ontspannende belevenis om Gent per fiets te verkennen. Het centrum is geheel autovrij. Zo bezoekt u bezienswaardigheden die nét iets verder weg liggen. Uw fietstocht komt onder meer voorbij het Begijnhof en de St. Baafsabdij. Gent is voor een schoolreis een Kunststad en Bloemenstad tegelijk!

Schoolreis of werkweek naar Gent: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Gent tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Werkweek naar Gent: Uw ontdekkingstocht

De 12e eeuwse waterburcht Gravensteen met vergeetput, kerker en wapencollectie. Bezoek het werelderfgoed Belfort en bewonder de oude Sint-Baafskathedraal. Bewonder ook de musea van Gent tijdens uw schoolreis. Het hip museum met kunststromingen vanaf 1945: Cobra, Pop Art en Minimal Art. Of beleef de Vlaamse kunst vanaf de middeleeuwen.

Schoolreis naar Gent heeft u meer te bieden

De Graslei en Korenlei in de middeleeuwse haven met prachtige gildehuizen uit de 16e eeuw. Of verwend worden in het Groot Vleeshuis met streekgerechten en plaatselijke delicatessen. Met een rondreis door Vlaanderen vervolgen we onze ontdekkingstocht in Brugge of Antwerpen. Of we overnachten tijdens onze werkweek in Oostende gevolgd door een beachprogramma. Er is tijdens een schoolreis naar Gent natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Gent

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Gent. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Gent (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.