Schoolreis naar Florence organiseren

Maak een werkweek of schoolreis naar Florence. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar la bella Florence.
Er zijn genoeg bezienswaardigheden, musea en diverse leuke en leerzame excursies! Organiseer eens een werkweek of schoolreis: Florence is één groot levend kunstwerk!

Een schoolreis naar Florence: veelzijdig én altijd la bella Italia!

Een werkweek of schoolreis naar Florence, dat kán niet mislukken! Florence is bij uitstek de stad voor een cultureel thema. Gooi een muntje in de snuit van ‘Il Porcellino’. Deze fontein in de vorm van een zwijn brengt geluk. Maar in Florence vind je het geluk eigenlijk overál. Florence was ooit de stad van de rijke familie de Medici. Bezoek tijdens uw werkweek aan Florence het fort uit 1590 dat de heerschappij van deze familie moest beschermen. Wat dacht u van een dagtocht naar Pisa? Wie wil er niet met één hand een toren tegenhouden? Een schoolreis naar Florence: U bent in het kloppende hart van Toscane!

Schoolreis of werkweek naar Florence: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Florence tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Florence: Uw ontdekkingstocht

Op naar het Piazalle Michelangelo plein met een prachtig uitzicht over heel de stad. Ook de Ponte Vecchio en de Santa Maria del FIore en Uffizi kunt u hier zien liggen. Maar we willen Florence met onze Nederlands sprekende gids natuurlijk ook van dichtbij bekijken. Basilica di Santa Croce uit 1294 is de grootste gotische Fransiscaanse kerk ter wereld. Met bijzondere kunstwerken en de graftombes van Michelangelo, Machiavelli en Galileio. De beroemde brug uit 1345 met zijn vele (juweliers)winkeltjes is een lust voor het oog. We steken hier over. Want tijdens onze schoolreis Florence wachten vele interessante musea op ons. Het prachtige museum Palazzo Vecchio, het buitenpaleis van de Medici’s uit 1314. Of vinden we u tijdens uw werkweek naar Florence nog terug in Galleria degli Uffizi het grootste kunstmuseum van Italië? Of heeft u meer belangstelling voor de renaissance in Bargello?

Een schoolreis naar Florence heeft u meer te bieden

Smullen van Florentijnse gerechten. Of trek in een pizza of heerlijke verse pasta? Dagtochtjes naar steden als Lucca, Pisa en Sienna of een wijntour zijn een onvergetelijke belevenis.
Maar er is natuurlijk nog meer te beleven tijdens een schoolreis naar Florence!

Meer informatie over een schoolreis naar Florence

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Florence. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Florence (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.