Schoolreis naar Edinburgh organiseren

Maak een werkweek of schoolreis naar Edinburgh. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Edinburgh, de bijzondere hoofdstad van Schotland. Een prachtige bestemming voor schoolklassen. In de oude wijk Dean Village waant u zich in het land van Harry Potter. Een werkweek of schoolreis naar Edinburgh: sfeervol, historisch en adembenemend mooi!

Een schoolreis, werkweek organiseren? Edinburgh is greater than great!

In het oude gedeelte met het beroemde Edinburgh Castle neemt u een kijkje in de middeleeuwen. Het Gregorgiaanse nieuwe gedeelte is een prachtig voorbeeld van 18e eeuwse planning. Ontspanning kunt u vinden in de mooie winkelstraten, de boeiende musea, drie nationale galerijen en niet te vergeten het Edinburgh Festival. Dit alles maakt van Edinburgh een unieke schoolreisbestemming! Schoolreis naar Edinburgh: Dwaal samen door de tijd en door de straatjes van Edinburgh!

Schoolreis of werkweek naar Edinburgh: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Edinburgh tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Edinburgh: Maak uw ontdekkingstocht

Edinburgh Castle op Castle Rock is een indrukwekkend kasteel met kantelen en poorten. Een belevenis om niet te vergeten zijn de kroonjuwelen, de ‘Stone of Scone’ én de mysterieus ronddolende geesten! Met Hop-on-and-off, een open dubbeldekker, bezoekt u tijdens uw schoolreis naar Edinburgh zeker het Blackness Castle en de St. Giles Cathedral met doedelzakspelende engel! Maak met een ‘Ghost Tour’ een ‘geestig’ tintje aan uw schoolreis naar Edinburgh. En eindig bij de beroemde Royal Mile met kleine winkeltjes en veel interessante oude gebouwen. Bezoek zeker ook een van de vele interessante, gratis musea. In het Museum of Schotland leert u alles over de geschiedenis en cultuur van Schotland. Of vinden we u tijdens uw werkweek naar Edinburgh terug in de National Gallery of Schotland? Wellicht heeft u meer belangstelling voor de militaire geschiedenis in het National War Museum?

Werkweek naar Edinburgh heeft u meer te bieden

Bezoek de dierentuin van Edinburgh en ervaar hier de pinguïnmars. ‘Shop till you drop’ in de warenhuizen aan Princess Street. Strijk neer in een tearoom of geniet bij The Last Drop van heerlijk Schots eten. Schotse livemuziek maakt uw feestje compleet. Maar er is natuurlijk nog meer te beleven tijdens een werkweek naar Edinburgh!

Meer informatie over een schoolreis naar Edinburgh

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Edinburgh. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Edinburgh (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.