Schoolreis naar Dublin organiseren

Maak een werkweek of schoolreis naar Dublin. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Dublin in Ierland. Laat de leerlingen kennismaken met de typisch Ierse cultuur. Ook de geschiedenis van Ierland is heel interessant. Er zijn verschillende leuke en leerzame excursies!

Een schoolreis of werkweek organiseren? “Dubbel en dwars Dublin!”

Geef een Iers tintje aan uw schoolreis naar Dublin!  Wat denkt u bijvoorbeeld van een echte ‘treasure hunt’ tijdens uw werkweek naar Dublin. Onderweg maakt u allerlei avonturen mee die u op camera vastlegt. Tijdens een schoolreis Dublin een ontdekkingsreis door de 2000 jaar oude geschiedenis van deze stad! En natuurlijk zingen we tijdens een schoolreis Dublin mee met een Ierse sing-a-long. Een schoolreis organiseren: De Dublinners heten u welkom!

Schoolreis of werkweek naar Dublin: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Dublin tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Dublin – Ierland: Op ontdekkingstocht

Vanuit Dublin Castle regeerden ooit de Britten over de stad. Het Custom House is een symbool van onderdrukking. Of ervaar de beklemming in de St. Patrick’s Cathedral. Bezoek zeker ook tijdens uw schoolreis naar Dublin de Anglicaanse Christ Church Cathedral uit 1172 met bijzondere relieken en mysterieuze nissen. In de vele musea leert u de geschiedenis van Ierland en Dublin kennen. In het National Museum ondergaat u het juk van de Vikingen en de Britse overheersing. Ervaar een compleet beeld van de geschiedenis van Ierland in Collin’s Barracks. Het Irish Museum of Modern Art geeft overzicht van Ierse en internationale kunst in 20e eeuw.

Werkweek naar Dublin – Ierland heeft u meer te bieden

Maak de Viking Splash Tour met een ‘Duck’, militair amfibievoertuig. Een ludieke tocht over land en water. Zo leert u de geschiedenis van Dublin in de tijd van de Vikingen kennen. Met de ‘treasure hunt’ ontdekt u de stad met avonturen, die u op camera vastlegt. Bezoek Dublin Zoo en leer alles over bedreigde diersoorten. In 2009 prijs beste familiepark. Bekend met het Gila-monster? Maar er is tijdens een schoolreis naar Dublin natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Dublin

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Dublin. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Dublin (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.