Schoolreis naar Disneyland organiseren

Voor een schoolreis naar Disneyland Parijs biedt het themapark het hele jaar door meer dan 50 attracties, shows en parades! Begin uw werkweek naar Disneyland met een bezoek aan het themapark in Main Street, U.S.A. Het is een straat met vriendelijke huizen en vrolijk geschilderde gevels, ouderwetse uithangborden, winkeltjes en restaurants, net als vroeger.

Schoolreis naar Disneyland Parijs: Waar de klok naar het oude Amerika is teruggezet!

Een bezoek aan de Walt Disney studio’s hoort er tijdens uw schoolreis naar Disneyland zeker bij. Je favoriete tekenfilmfiguur komt plotseling tot leven, goed bewaarde vaktrucs worden ontmaskerd. Vier je eigen fantasie bot op de interactieve animatiedisplays. Ga met de Studio Tram voor een spectaculaire rit achter de schermen van de filmstudiosets. Zie de stuntmannen tijdens je werkweek naar Disneyland hun grenzen verleggen. Schoolreis naar Disneyland: De tekenfilm komt tot leven!

Schoolreis of werkweek naar Disneyland: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Disneyland tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties in en rond het park. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en combi’s.

Werkweek naar Disneyland: De volgende thema’s als aanrader

Beklim tijdens Disneyland Adventureland de boomhuis van de familie Robinson, waad door watervallen en loop over een van lianen gevlochten hangbrug. Of waant u zich tijdens uw schoolreis naar Disneyland werkelijk in het Wilde Westen van Frontierland. Een legendarische tijd: nostalgie, avontuur en sensatie staan hier op het programma! Er was eens… een magisch land waar alle hoofdpersonen uit de sprookjes Perrault, Grimm en Lewis Carol woonden, genaamd Fantasialand. Of reis door de kosmos, beleef speciale effecten en historische uitvindingen. Disneyland biedt uw schoolreis zowel overdag als ’s avonds een veelheid aan uitgaansmogelijkheden: bars, restaurants, boetieks, bioscopen, live-concerten en show. Maar er is tijdens een schoolreis naar Disneyland nog veel meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Disneyland

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Disneyland. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Disneyland (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.