Schoolreis naar Brussel organiseren

Wat dacht u van een werkweek of schoolreis naar Brussel? Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Brussel. Er zijn mogelijkheden genoeg! Prachtige architectuur, een rijke geschiedenis, cultuur en natuurlijk het Europese Parlement. Brussel is ook voor uw schoolreis een wereldstad!

Werkweek naar Brussel: Kunst, cultuur en “joie de vivre!”

Met de Fototour wijst een stripverhaal u en de leerlingen de weg door de stad. Onderweg maakt u grappige foto’s, die iets te maken hebben met uw schoolreis naar Brussel. Daarnaast voert u samen leuke opdrachten uit. Enthousiaste en ervaren instructeurs assisteren u daarbij. Ook de plaatselijke bevolking doet mee! Hier ervaart uw groep tijdens een werkweek naar Brussel alles wat de Europese hoofdstad te bieden heeft. Heeft u gewonnen? U hoort het op de flitsende prijsuitreiking. Een schoolreis organiseren? Bruisend Brussel wacht op u!

Schoolreis of werkweek naar Brussel: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Brussel tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Brussel: Er is meer dan Manneke Pis!

U raakt tijdens uw schoolreis naar Brussel vanaf de caféterrasjes niet uitgekeken op de Grote Markt met fraai hooggotisch stadhuis en de sierlijk vergulde gevels van de gildehuizen. Alvast enkele tips voor uw werkweek naar Brussel: het Atomium, de Musea voor Schone Kunsten, de Nieuwstraat, de Louizalaan en een rondleiding door het Europees Parlement.

Werkweek naar Brussel biedt u nog meer

Ga met een Challenge Tour of het teamspel Opsporing Verzocht per GPS en SMS-berichten speurend door de stad Brussel. Leer op deze manier Brussel eens op een hele andere manier kennen. Of combineer uw schoolreis naar Brussel met een bezoek aan Brugge, Antwerpen of de Ardennen. Leer tijdens uw werkweek naar Brussel het ‘multiculti’ park Mini Europa kennen. Luister naar de klokken van de Big Ben. Breek de Berlijnse Muur af. Laat de Vesuvius uitbarsten. Of kom via het interactieve mediaspel ‘Spirit of Europe’ meer te weten over de Europese Unie. In het Jubelpark raakt u tijdens uw schoolreis Brussel niet uitgekeken. Zie hier het Automuseum, Vliegtuigmuseum, Legermuseum, het Museum voor Kunst & Geschiedenis en de beeldentuin.

Meer informatie over een schoolreis naar Brussel

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Brussel. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Brussel (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.