Schoolreis naar Brugge organiseren

Een schoolreis of werkweek naar Brugge organiseren? Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Brugge. Brugge is een sfeervolle stad aan het water. Vaar over de rivier de Reien en bewonder deze prachtige stad vanaf het water. U krijgt zo een mooi beeld van wat u van uw schoolreis Brugge kunt verwachten. De oude huizen en gebouwen prikkelen de fantasie. Het is ook niet voor niets dat deze stad in zijn geheel is opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een schoolreis organiseren? Brugge als een levend openluchtmuseum!

Werkweek naar Brugge? Naar een wereld van enkele eeuwen geleden!

Wie vindt het niet leuk om naar oude sagen te luisteren? Speciaal voor een werkweek is er van Brugge daarom de sagentour. De geschiedenis zit bomvol verhalen. Maak met de leerlingen een mysterieuze wandeling langs bijzondere plekjes. Hoor welke grappige, ongelofelijke en verrassende legendes daarover de ronde doen. Is het waar of niet waar? Wie zal het zeggen? Ontdek het tijdens uw schoolreis naar Brugge. Een schoolreis organiseren? Geniet van het goede leven in Brugge!

Schoolreis of werkweek naar Brugge: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Brugge tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Brugge: Wereld Erfgoed

Op het menu van de gids staan het Begijnhof, het Minnewater en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. U vervolgt uw weg naar de Burg en de Grote Markt met het befaamde Belfort. Stap op de fiets langs pittoreske dorpjes, boerderijen, windmolens, kerken en kastelen. Of ga met een schoolreis naar Brugge per rondvaart door de reien (grachten) van de stad. Uw werkweek naar Brugge maakt u flitsend met een Foto-Funtour. Creatief Brugge ontdekken. Of denkt u bij een schoolreis naar Brugge meer aan een originele rondrit per paardentram?

Een werkweek naar Brugge heeft u meer te bieden

Het Bruggemuseum vertelt tijdens een werkweek naar Brugge de geschiedenis als een wandeling. Ook het “Brugs Diamanthuis” of de bierbrouwerij “Halve Maan” horen bij een schoolreis naar Brugge. Wij laten u genieten van de culinaire hoogstandjes en ook winkelen is hier een feest. Vervolg de tocht met een rondreis door Vlaanderen een heuse ontdekkingstocht door Brussel, Antwerpen of we overnachten in Oostende. Sluiten we onze reis dan af met een beachprogramma?

Meer informatie over een schoolreis naar Brugge

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Brugge. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Brugge (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.