Schoolreis naar Boedapest organiseren

Maak een werkweek of schoolreis naar Boedapest. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Boedapest. Prachtige paleizen, kastelen en ruïnes, zigzagstraatjes, een spannend ondergronds gangenstelsel. In Boedapest hoef je je nooit te vervelen! Schoolreis naar Boedapest: Dompel onder in een bijzondere cultuur!

Een schoolreis naar Boedapest: De stad heeft ons hart gestolen!

Paleizen en kastelen zijn een populair thema voor een werkweek Boedapest. Maak ook tijdens uw schoolreis Boedapest een spannende speurtocht in het Budavari Labirintus een 1200 meter lang gangenstelsel. Ontdek de invloeden van de Romeinse en de Turkse beschaving. Negen vaak schitterende bruggen over de Donau verbinden het lager gelegen Pest met Buda. Een schoolreis naar Boedapest brengt uw leerlingen dan ook op een ontdekkingstocht door twee verschillende werelden. Schoolreis naar Boedapest: Verlies ook uw hart aan deze bijzondere stad!

Schoolreis of werkweek naar Boedapest: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Boedapest tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Boedapest: Buda

Buda is gebouwd tegen de bergen: hier vindt u de oude burchtwijk met zijn smalle schilderachtige straatjes en gezellige eethuisjes. Aanrader voor een werkweek naar Boedapest is Royal Palace of Buda Castle op de Burchtheuvel. En natuurlijk komen we elkaar nog tegen in het Vissersbastion, de Matthiaskerk, in het Ludwig Museum voor hedendaagse kunst of in de Hongaarse Nationale Galerie. Pest ligt aan de overkant van Buda. En het is het kloppende stadscentrum met brede winkelboulevards en statige gebouwen. Uw schoolreis naar Boedapest is niet compleet zonder een bezoek aan de imposante St. Stefanusbasiliek uit 1851. Alle bekende Hongaarse kunstenaars bouwden er 50 jaar aan. Het Huis van Terreur is het voormalig hoofdkwartier van de fascistische en communistische geheime dienst. Het museum is interactief en brengt politieke gruwelijkheden aan het licht.

Schoolreis naar Boedapest heeft u meer te bieden

Met een dagexcursie naar de Poestaboerderij bent u getuige van een unieke paardenshow. Of een dagtocht naar de Donau-bocht met een bezoek aan de voormalige hoofdstad Esztergom, de ruïnes van het paleis van Visegrad en het pittoreske dorpje Szentendre. Maar er is tijdens een schoolreis Boedapest nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Boedapest

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Boedapest. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Boedapest (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.