Schoolreis naar Berlijn organiseren

Een werkweek of schoolreis naar Berlijn organiseren? Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar het bruisende Berlijn. Er zijn voldoende bezienswaardigheden, musea en diverse leuke en leerzame excursies voor het voortgezet- en beroepsonderwijs! Een schoolreis organiseren? Berlijn is het culturele centrum van Duitsland!

Een werkweek naar Berlijn? Een stad van de tegenstijdigheden!

Berlijn is de perfecte stad voor een schoolreis. Het is zonder twijfel één van de meest interessante steden van Europa. Cultureel, historisch, architectonisch en recreatief valt er zoveel te zien en te doen. Berlijn is rijk aan musea, tentoonstellingen en bezienswaardigheden. Daarvan passen er absoluut een aantal in het educatieve programma van uw schoolreis naar Berlijn. Laat de leerlingen de Val van de Muur zelf beleven in Berlijn! Laat ze de sfeer proeven van de periodes van de indrukwekkende zwarte geschiedenis van Duitsland in diverse interactieve musea. Natuurlijk behoeft het recreatieve element tijdens uw schoolreis naar Berlijn niet te ontbreken. Een schoolreis naar Berlijn: Een stad die u bijblijft!

Schoolreis of werkweek naar Berlijn: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Berlijn tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Berlijn: Uw ontdekkingstocht

Een stadstour met rondvaart over de Spree, een fietsrally met opdrachten of een Trabisafari brengen u tijdens uw werkweek naar de culturele hoogtepunten van Berlijn. Maak met uw Nederlandse gids een stadswandeling van de eeuwenoude stadspoort de Brandenburger Tor via de oude historische Unter den Linden naar de Alexanderplatz. De Rijksdag met de begaanbare koepel staat niet alleen voor het nieuwe gezicht van de stad, maar is met zijn transparante constructie ook een symbool van de Berlijnse Republiek. Bezoek de indrukwekkende musea, zoals het Pergamonmuseum, Egyptische Museum en Haus am Checkpoint Charlie. Voel tijdens uw schoolreis naar Berlijn zelf de sfeer van de indrukwekkende geschiedenis. Ontdek wat er is overgebleven van het DDR-Museum. Topografie des Terrors met de criminele stucturen van het Derde Rijk. Of maak een tijdreis met de Story of Berlin. De ondergrondse themawandeling “Berliner Unterwelten” laat u nog steeds de sfeer tijdens de geallieerde bombardementen echt voelen.

Schoolreis naar Berlijn heeft u meer te bieden

Zien we u tijdens uw werkweek naar Berlijn terug in Potsdam of het voormalig concentratiekamp Sachsenhausen? Of geeft u de voorkeur aan een kanotocht op de Spree. Geniet in het Bärengemütliches Lokal van een uitgebreid buffet en live-muziek. Maar er is tijdens een schoolreis Berlijn natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Berlijn

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Berlijn. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Berlijn (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.