Schoolreis naar Barcelona organiseren

Werkweek of schoolreis naar Barcelona: een ideale stadsbestemming. De Spaanse cultuur en geschiedenis liggen er voor het oprapen. Laat de leerlingen bijvoorbeeld kennismaken met Gaudí en zijn bouwwerken. Bestijg de berg Montjuïc per kabelbaan. Of maak tijdens uw schoolreis naar Barcelona een wandeling door de straatjes van Pueblo Español. Wilt u op schoolreis? Barcelona is een prachtstad!

Een werkweek naar Barcelona: Op naar het bruisende Catalaanse leven!

Een schoolreis naar Barcelona kan niet zonder de Tour Historico, een wandelexcursie langs de geschiedenis en cultuur van Barcelona. Met een fietstocht neemt de gids u ook mee naar bijzondere plekjes, die niet in de reisgidsen staan. Onderweg maakt u een stop in een gezellige tapasbar op de levendige boulevard de Ramblas. Of neem met de toplessbus de Tour Panoramico. Stap onderweg uit, breng een bezoek aan de bezienswaardigheid van uw keuze. Daarna vervolgt u met de volgende bus uw stadstour. Gezellige winkeltjes en restaurants vindt u in de oude wijk. In de wirwar van smalle straatjes waant u zich tijdens uw groepsreis Barcelona in de middeleeuwen. Een schoolreis naar Barcelona heeft dé perfecte cocktail: de zon, de zee, het eten en de cultuur!

Schoolreis of werkweek naar Barcelona: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Barcelona tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Barcelona: Tour Panoramico

Voor een algemene indruk begint uw werkweek Barcelona in de topless-bus met de Tour Panoramico op de stadsberg de Montjuïc. De volgende stop is de Olympische Ring, waar in 1992 de Spelen werden gehouden. Via Pueblo Español, een op schaal nagebouwde dorp, met diverse Spaanse bouwstijlen komt u bij de Sagrada Familia, de onvergetelijke kathedraal van Gaudí. Gaudí liet nog meer meesterwerken na: Casa Battló en casa Milà aan de Paseo de Gracia. Mogelijk eindpunt? Het beeld van Christoffel Columbus. Geboren in Catalonië wist hij het allang: Voor een schoolreis is Barcelona het ei van Columbus!

Schoolreis naar Barcelona heeft u meer te bieden

Het Dalí museum in Figueres is een echte aanrader. Of boek voor uw werkweek aan Barcelona een catamarantocht en geniet vanaf het water. U kunt ook kiezen voor het bergklooster Montserrat of het beroemde voetbalstadion Nou Camp. Slenter langs de haven met het zeeaquarium of maak een wandeling door de Pyreneeën. Maar er is tijdens uw schoolreis naar Barcelona natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Barcelona

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Barcelona. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Barcelona (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.