Schoolreis naar Antwerpen organiseren

Een werkweek of schoolreis naar Antwerpen organiseren? Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar het gezellige Antwerpen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden, musea en diverse leuke en leerzame excursies! Een werkweek organiseren? Op naar het bruisende Antwerpen!

Een schoolreis organiseren? Antwerpen, de ruwe diamant, heeft het allemaal!

Antwerpen is een historische en culturele stad. De winkelstraat de Meir. Het Museum voor de Schone Kunsten. En de gemoedelijke Vlaamse sfeer. Een werkweek Antwerpen heeft alles in zich om een fantastische tijd te beleven met de leerlingen. Het straatbeeld wordt gedomineerd door statige gildenhuizen en gebouwen in Renaissance en Barokstijl. Met de handel bloeide ook een cultureel tijdperk op. Met kunstenaars als Rubens, Jordaens en Teniers ontstond de Antwerpse School Een schoolreis organiseren? Antwerpen, een boeiende en bloeiende schat van een stad!

Schoolreis of werkweek naar Antwerpen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Antwerpen tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Antwerpen: Werelds en volks. Historisch en hedendaags.

Naar de mooiste bezienswaardigheden met een stadswandeling, fietstocht, een bustour of een GPS-Challenge Tour. Antwerpen biedt alle vervoersopties. Ga langs de imposante Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal of de Grote Markt met het prachtige stadhuis. In wijk Zuid vindt u tijdens uw schoolreis naar Antwerpen talrijke musea. Deze hippe wijk is ook populair om zijn trendy restaurants, modehuizen en indrukwekkende Art Nouveau gebouwen. Bezoek eens de riolen van Antwerpen. Daal af in de onderbuik voor een ondergronds avontuur. Het Rubenshuis mag u zeker niet missen. Of de multimediale rondleiding in het Diamantmuseum?

Schoolreis naar Antwerpen biedt u nog veel meer

Shoppen en terrassen doet u nergens beter dan in de Meir en de Leopoldstraat. Maak tijdens uw werkweek Antwerpen een tochtje op de Schelde. Of zien we u terug op de Vogeltjesmarkt, de Antwerpse Zoo? Maak de Smikkel Smakkel Wandeling en ‘snoep’ onderweg van de stad. Maak een rondreis door Vlaanderen. Denk aan het historische Brugge of Gent. Liever een combi tijdens uw schoolreis naar Antwerpen met sportieve activiteiten? Maar er is tijdens uw schoolreis Antwerpen natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Antwerpen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Antwerpen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Antwerpen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.