Een Wintersport Groepsreis naar Oostenrijk is nog altijd zeer populair. Bij veel van onze klanten staat een groepsreis skiën in Oostenrijk al jarenlang bovenaan hun lijstje. Dat geldt voor een personeelsuitje, schoolreis, studentenreis, familiereis of incentive. Wie houdt niet van de Oostenrijkse gemütlichkeit, de hulpvaardigheid en de wil om het iedereen naar de zin te maken. Met 25 jaar ervaring weten wij uw reis tot in de puntjes voor te bereiden. Wij verzorgen uw vervoer, overnachtingen en eventuele overige wensen. Vraag direct een offerte aan of lees rustig verder.

Wintersporten in Oostenrijk

Keuze uit vele Oostenrijkse skigebieden. Een groepsreis wintersport Oostenrijk met Duke Travel wordt al meer dan 25 jaar geheel tot in de puntjes verzorgd door het Duke Travel.

  • Keuze uit vele verschillende accommodaties: van jeugdhuizen tot luxe hotels aan de piste.
  • De scherpste prijzen door goede samenwerking met lokale uitvoerders
  • Skipassen, materiaal en lessen op maat gereserveerd.
  • Sneeuwschoenwandelingen, Rodelavonden en vele andere activiteiten “buiten de piste”
  • U reist veilig met het keurmerk busbedrijf, vliegtuig of trein.

Bestemming uitgelicht: Berghof Wagrain – SkiAmadé

Hotel Berghof in Wagrain is één van onze eigen accommodaties. Het hotel heeft een unieke ligging: op 1300 meter hoogte én direct aan de skiliften Flying Mozart en de G-Link Wagrain! Wat is er mooier dan wakker worden tussen de witte bergtoppen en uitkijken over de strak geprepareerde pistes? Begin en eindig je skidag direct bij het hotel!

Met de Grießenkareck en de Graffenberg beschikt Wagrain over twee fantastische bergen die met de G-LINK Wagrain spectaculair verbonden zijn. De skigebieden van Flachau, Wagrain, St-Johann-Alpendorf, Radstadt-Zauchensee, Kleinarl, Eben en Filzmoos vormen samen het skigebied Salzburger Sportwelt: ongeveer 350 km aan pistes maken dit een paradijs voor mensen die van mooie tochten houden.

Groepsreis Wintersportreis Oostenrijk: geheel verzorgd én op maat

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw wintersportgroepsreis naar Oostenrijk. Ons team heeft de skigebieden zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje naar de sneeuw te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.