Groepsreis naar Rotterdam

In eigen land een groepsreis organiseren? Rotterdam is de stad voor ú. Wie aan Rotterdam denkt, denkt aan de Maas, de Erasmusbrug en de haven. De Euromast torent machtig boven de stad uit. Maar Rotterdam is ook dé stad om te gaan shoppen. Een oester eten aan de Maaskant? Een bezoekje brengen aan het Witte Huis? Rotterdam verwelkomt u! Groepsuitje organiseren: Rotterdam is een bruisende stad!

Organiseer een groepsreis naar Rotterdam: bruisende stad, ech wel!

Maak uw groepsreis naar Rotterdam compleet met een bezoek aan de Kop van Zuid. Dit voormalige havengebied ligt aan de zuidoever van de Maas en is een toonbeeld voor de moderne architectuur. Loop over de Wilhelminapier langs het water. Ooit gingen hier duizenden emigranten per schip op weg naar Amerika. Zin in koffie? Waar mooier dan in Hotel New York? In dit oude hoofdkantoor van de Holland-Amerika lijn geniet u van een spectaculair uitzicht over het water.

Groepsreis of stedentrip naar Rotterdam: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Rotterdam, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Ontdek de leukste excursies

Kunstliefhebbers kunnen terecht in het museum Boymans van Beuningen. Alle beroemde kunstenaars van de 16e eeuw tot nu zijn vertegenwoordigd. Van Gogh, Monet, Degas en Mondriaan, Dalí en Margritte. Tja, wie hangt hier eigenlijk niet? Uw groepsuitje naar Rotterdam is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan het Boymans of de Kunsthal. Ook de nostalgische Delfshaven, die rond 1400 ontstond, mag u niet missen. Meer dan honderd VOC-schepen werden hier gebouwd. U vindt er boeiende musea over de geschiedenis van dit prachtige stukje Rotterdam. Aanlokkelijke winkeltjes, kunstgalerietjes en eettentjes maken uw uitstapje tot een feest.

Rotterdam heeft u meer te bieden

Onderneem een groepsreis naar de bruisende stad Rotterdam. Er is in Rotterdam zoveel mogelijk en er gebeurt van alles op het gebied van kunst en cultuur. Liever shoppen? Ook dat kan in Rotterdam, ech wel! Maar er is tijdens een groepsreis Rotterdam meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Rotterdam

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Rotterdam. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Rotterdam te geven. Duke Travel verzorgt groepsreizen naar elke bestemming in Nederland. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.