Groepsreis naar Rome organiseren?

Een groepsreis naar Rome organiseren? Met uw familie, vrienden of kennissen samen een weekendje of langer op reis? Voor een groepsuitje is Rome een goede keuze. Leuker, mooier en interessanter kan bijna niet. Een groepsreis Rome brengt u naar deze unieke klassieke stad van waaruit de wereld ooit geregeerd werd. Rome kent een boeiende geschiedenis, schitterende architectuur en een heerlijke keuken. Een groepsreis organiseren? Rome heeft een magische aantrekkingskracht!

Een groepsreis naar Rome? Benvenuto a Roma!

Naast cultuur en rijke historie biedt een groepsuitje naar Rome u een gezellig en bruisend stadsleven. Vele trendy winkels, pittoreske pleintjes, gezellige terrasjes, vele wijnbars, cafés, restaurants en theaters. Dit alles gesitueerd in een oogverblindend décor van oude Romeinse monumenten en overblijfselen uit een veelbewogen verleden. Proef de sfeer van de oude wijken aan weerskanten van de Tiber. Bezoek de oude Joodse Getto, een ommuurde wijk uit de 16e eeuw. En ook het betoverende Tibereiland staat op het programma. Een heerlijke saltimbocca alla romana eten? Of tijdens uw groepsreis in Rome op een scootertje door de stad zoeven? Een groepsreis naar Rome: Arrivederci, ciao!

Groepsreis of stedentrip naar Rome: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Rome, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Rome: Een stad vol ontdekkingen

Bezoek tijdens uw groepsreis aan Rome het Capitoolsplein, het Forum Romanum of vinden we u terug op Piazza Navona in Villa Borghese of het Vaticaan op het St. Pietersplein. Natuurlijk ziet u het Colosseum: het grootste afgesloten bouwwerk uit de Romeinse Oudheid. Door kronkelige straatjes, smalle steegjes en pittoreske pleintjes komt u in de oude wijk Trastevere, waar men u zelfs ondergronds weet te boeien.

Rome heeft u meer te bieden:

Met een groepsuitje naar Rome volgt u het mysterieuze spoor van ´De Da Vinci Code´ langs de Capella Chigi, de Engelenburcht, het Pantheon en de Piazza Navona. Een dagtocht naar Pompeii, de Vesuvius en Tivoli zal u een levenlang bijblijven. Geen zin in wandelen? Maak een rondvaart over de Tiber en ontdek Rome vanaf het water. Gooi voor vertrek een muntje over uw schouder in de beroemde Trevifontein. Volgens de overlevering komt u dan ooit terug naar Rome. En wie wil dit nou niet? Maar natuurlijk is er tijdens een groepsreis naar Rome nog veel meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Rome

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Rome. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Rome (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.