Groepsreis naar Praag organiseren?

Maak een groepsreis naar Praag samen met uw familie, vrienden of kennissen. Samen een weekendje of langer op reis naar Praag? Voor een groepsreis is Praag een prima keuze.
De stad wordt bestempeld als één van de mooiste steden van Europa. Met prachtige Jugendstil en Barok gebouwen gelegen rond de rivier de Moldau zul je een hele bijzondere sfeer ervaren. Op een pittoresk plein genieten van een slivovitsj? Of de zwarte madonna bezoeken? Het Duke Travel team verzorgt het voor u en uw groep. Ontdek tijdens uw groepsreis naar Praag de mysteriën van de Gouden Stad, Praha!

Organiseer een groepsreis naar Praag: “Moeder der Steden”!

Er valt altijd wel iets te beleven tijdens uw groepsuitje naar Praag. Gezellige optredens van straatmuzikanten op het Wenceslasplein of op de Middeleeuwse Karelsbrug. En niet te vergeten de vele avondvoorstellingen in één van de prachtige theaters. Aan cultuur geen gebrek in Praag. Tevens kent Praag een bruisend nachtleven. De vele operavoorstellingen, ballet en variétéprogramma’s en vele nachtclubs, disco’s en cafés. Praag maakt van uw groepsreis een culturele happening in alle opzichten!

Groepsreis of stedentrip naar Praag: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Praag, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Praag heeft u veel te bieden: De Gouden Stad van Europa

Al slenterend over de gotische Karelsbrug met zijn zestien bogen, drie torens en dertig standbeelden maakt u kennis met een bijzondere sfeer. Vervolg uw weg naar het grootste gesloten paleizencomplex ter wereld; de Prager Burcht. Ervaar het Gouden Straatje met de gekleurde huisje van alchemisten en goudsmeden. Wandel met uw gezelschap naar de Altstadt en bewonder het astronomische uurwerk. U mag de Joodse Wijk zeker niet vergeten te bezoeken. Dit is ongetwijfeld het grootste momument van de Joodse Cultuur.

Maar er is meer voor uw groepsreis naar Praag

Combineer uw bezoek aan Praag met een excursie naar het voormalig concentratiekamp Theresiënsadt. Ook de Skoda Fabriek in Mladá Boleslav is zeker een bezoek waard. Laad u rondleiden door de fabriek en bezoek het museum. Ook de glasfabriek met Boheems kristal doet uw ogen stralen. Een groepsreis naar Praag is niet compleet zonder bezoek aan de grotten van Koneprusy en Kasteel Karlštejn. Bezoek het “Hollywood van het Oosten” met beroemde films als “Mission Impossible” en “Casino Royale” in de wijk Barrandov. En eindig de dag met een theatervoorstelling in Laterna Magica of the Black Light. Rondvaart met lunch of diner over de Moldau? Of zelf raften over de Moldau tijdens de groepsreis?

Meer informatie over een groepsreis naar Praag

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Praag. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Praag (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.