Groepsreis naar Parijs organiseren

Een groepsreis naar Parijs organiseren? Wat is mooier dan een groepsuitje Parijs. Verblijf een weekendje of langer met uw eigen groep in de stad van de liefde? In Parijs staat u een bruisende groepsreis te wachten. Een groepsuitje naar Parijs ? C’est de l’amour pour toujours!

Een groepsreis naar Parijs? Parijs de “levendige lichtstad” is “oh là là!”

Parijs is een stad met veel gezichten: het is de bruisende combinatie van Frans, klassiek, stijlvol, internationaal, modern en trendy. Er zijn diverse mogelijkheden om Parijs tijdens uw groepsreis te ontdekken. Paris Vélo: Spring op de fiets en maak een reis door de tijd. Maak een avontuurlijke rugzaktocht, een stadstour of laat met een rondvaart de stad aan u voorbij trekken.
Parijs is ook een verzamelplaats van kunstenaars en straatartiesten. Van muzikanten bij de trappen van de Sacré-Coeur tot de gezellige pleintjes en vele sfeervolle restaurants & cafés. Tijdens uw groepsreis in Parijs uw portret laten schilderen in de kunstenaarswijk Montmartre? Een café crême drinken op een typisch Parijs pleintje? Of oog in oog staan met de Mona Lisa? Een groepsreis om nooit te vergeten? Parijs is ‘joie de vivre’.

Groepsreis of stedentrip naar Parijs: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Parijs, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Ervaar Parijs als een ontdekkingstocht:

U zult tijdens uw groepsuitje Parijs de highlights niet missen: de Madeleinekerk, Place de La Concorde, de Notre Dame, de Dôme des Invalides en nog veel meer. Speurtocht in Montmartre is een manier om het “geheime en authentieke” Parijs te ontdekken. Maak een excursie langs Les Egouts (de riolen) en leer de geheimen van het ondergrondse Parijs kennen. Met “Paris Story” keert u op een interactieve manier 2000 jaar terug in de tijd. Parijs is de stad van het Louvre, Musée d‘Orsay en Centre Pompidou. Maar ook in Parfummuseum Fragonard komt u zeker in ‘hogere sferen’. Proef tijdens uw groepsreis ook eens de sfeer van het Parijs van Sarte en De Beauvoir. In het beroemde Café de Flore aan Boulevard Saint-Germain lukt dat zeker!

Parijs heeft u nog meer te bieden:

’s Avonds brengen we u naar een ware symfonie van kleuren, muziek en dans in Paradis Latin. Bezoek de Moulin Rouge of geniet van een diner-dansant op de Seine. U kunt in deze omgeving ook het Paleis van Versailles en zijn prachtige tuinen bewonderen. Of combineer uw groepsreis naar Parijs met een bezoek aan het themapark van Disneyland? Maar natuurlijk is er tijdens een groepsreis naar Parijs nog veel meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Parijs

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Parijs. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Parijs (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.