Een groepsreis of groep stedentrip naar Antwerpen?

Bent u van plan een groepsreis naar Antwerpen, een weekendje of langer, net over de grens maar verrassend anders?  Antwerpen is de stad van Rubens, diamanten, gezellige restaurants en veelzijdige architectuur. Met een groepsuitje Antwerpen de geur opsnuiven van de haven? Een heerlijk Belgisch biertje drinken?  Zinnenprikkelende etalages bewonderen? Op naar het bruisende Antwerpen!

Een groepsreis organiseren? Antwerpen, de ruwe diamant, heeft het allemaal!

Beleef tijdens uw groepsuitje naar Antwerpen de gouden tijden in het historische centrum met de gezelligste straatjes en pleintjes. Wereldstad van de diamanthandel en Europese cultuurstad, stad van de middeleeuwen en de Renaissance. Met de handel bloeide ook een cultureel tijdperk op. Met kunstenaars als Rubens, Jordaens en Teniers ontstond de Antwerpse School. En daarnaast biedt Antwerpen interessante musea, die u van een wereldstad mag verwachten. Antwerpen is van oudsher diamantstad nummer één. Geef uw groepsreis naar Antwerpen daarom glans met een bezoek aan het Diamantmuseum. Tijd voor een pauze? Niets gezelliger dan een van de vele terrasjes aan de Keyserlei.
Een groepsreis organiseren? Antwerpen, een boeiende en bloeiende schat van een stad!

Groepsreis of stedentrip naar Antwerpen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Antwerpen, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Antwerpen: Werelds en volks. Historisch en hedendaags

Met een stadswandeling, fietstocht, een bustour of een GPS-Challenge tour met verrassende teamopdrachten naar de mooiste bezienswaardigheden van Antwerpen. Bezoek de imposante Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal en de Grote Markt met het prachtige stadhuis. In wijk Zuid vindt u tijdens uw groepsuitje Antwerpen talrijke musea. Deze hippe wijk is ook populair om zijn trendy restaurants, modehuizen en indrukwekkende art-nouveau gebouwen.

Antwerpen heeft nog meer te bieden:

Bezoek de riolen van Antwerpen. Daal af in de onderbuik voor een ondergronds avontuur. Het Rubenshuis mag u ook zeker niet missen. Of een multimediale rondleiding in het Diamantmuseum? Ga naar de Vogeltjesmarkt of de Antwerpse Zoo. Of maak een Smikkel-Smakkel wandeling en “snoep” onderweg van de stad. Combineer uw bezoek aan Antwerpen met een rondreis door Vlaanderen of met sportieve activiteiten.

Meer informatie over een groepsreis naar Antwerpen?

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Antwerpen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Antwerpen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.

Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.