Groepsreis naar Londen organiseren?

Samen met een groep een weekendje of langer op reis naar Londen? Londen is de stad van de Big Ben, Tower bridge, dubbeldekkers en het groene gras van Hyde Park. Slenter langs de rivier de Theems of drink een ‘gin and tonic’ in een pub. Gezellig shoppen doe je bijvoorbeeld op Portobello Road. Londen is historisch & oud én hip & modern!

Een groepsreis naar Londen? Welcome to London!

Het Duke Travel team laat u de mooiste plekjes van Londen zien tijdens uw groepsreis. Hoe leuker dan in een typisch Engelse rode dubbeldekker? Westminster Abbey, Trafalgar Square en Downing Street trekken zeker aan u voorbij tijdens uw reis. Natuurlijk mist u ook St. Paul’s Cathedral en de Tower Bridge niet. Geniet van alles wat Londen te bieden heeft. Ook shopaholics en musicalliefhebbers komen met een groepsreis Londen niets tekort. De zeer populaire Portobello Road Market vindt u in de trendy wijk Notting Hill. Shop till you drop! Zin in een zeepkistsessie? Stap uit bij ‘Speakers corner’ in Hyde Park. Of stap in de London Eye en geef een mooie draai aan uw groepsreis naar Londen!

Groepsreis of stedentrip naar Londen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan London, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Dit heeft Londen u allemaal te bieden:

Start u groepsreis naar Londen direct met drie bezienswaardigheden. Om het Buckingham Palace, Houses of Parliament en de Big Ben komt u niet heen. Geniet van het aflossen van de wacht bij de Tower of London, de Beefeaters. Ook het bezoek aan het Britisch Museum mag u niet missen. Bekijk hier de beroemde Elgin Marbles als een van de 13 miljoen objecten uit het museum. The London Dungeon is zeker een bezoek waard. Hier vindt u alles van Jack the Ripper tot de Great Fire. Interesse in martelingen en de Pest is dit the place to be.

Maar er is meer voor uw groepsreis naar Londen

Combineer de omgeving van London en bezoek het Windsor Castle. Maak een tussenstop in de middeleeuwse stad Canterbury met het beroemde kathedraal. Lunchen op een lunchcruise over de Theems. Gevolgd door Greyhoud races inclusief diner in het Wimbledon stadion. De “afternoon tea” nuttigen in de elegante en intieme sfeer rond Piccadilly Circus en Hyde Park. En eindig de dag in “The Albert Pub” uit 1864 en ervaar de Londense “very distinguished indeed”. Maar er is tijdens een groepsreis Londen natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Londen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Londen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Londen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.