Wilt u een groepsreis naar Berlijn organiseren?

Samen met uw collega’s, verenigingsleden of studiegenoten Berlijn bezoeken is een ware belevenis. Berlijn is een populaire bestemming, heeft een bijzonder en roerig verleden en is het culturele centrum van Duitsland!

Een groepsreis naar Berlijn: zonder twijfel één van de meest interessante steden van Europa.

Cultureel, historisch, architectonisch, recreatief valt er zoveel te zien en te doen. Naast alle culturele indrukken kunt u in  Berlijn ook even lekker bijkomen in een Biergarten of shoppen op de Kurfürstendamm waar het introduceren van nieuwe modetrends in Berlijn een lange traditie geniet. Een groepsuitje naar Berlijn: Een stad die u bijblijft!

Groepsreis of stedentrip naar Berlijn: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een betaalbare groepsreis naar Berlijn? Het Duke team selecteerde de beste accommodaties en gezellige restaurants, tegen scherpe prijzen. Wij bieden u een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Dit heeft Berlijn u te beiden:

Een stadstour met rondvaart over de Spree, een fietsrally met opdrachten, een Trabisafari brengen u tijdens uw groepsreis naar de culturele hoogtepunten van Berlijn: Maak met uw Nederlandse gids een stadswandeling van de eeuwenoude stadspoort de Brandenburger Tor via de oude historische Unter den Linden naar de Alexanderplatz. De Rijksdag met de begaanbare koepel is het nieuwe gezicht van Berlijn, maar tevens een symbool van de Berlijnse Republiek. Het Pergamonmuseum, Egyptische Museum en Haus am Checkpoint Charlie wachten op u. Voel tijdens uw groepsreis Berlijn zelf de sfeer van de indrukwekkende geschiedenis. Het DDR-Museum: Wat is er nog overgebleven? Topografie des Terrors: De criminele stucturen van het Derde Rijk. Story of Berlin: Een spectaculaire tijdreis vanaf 1237 …. De ondergrondse themawandeling “Berliner Unterwelten” laat u nog steeds de sfeer tijdens de geallieerde bombardementen echt voelen.

Groepsuitje Berlijn: Er is meer

Zien we u tijdens uw groepsuitje Berlijn terug in Potsdam of het voormalig concentratiekamp Sachsenhausen? Of geeft u de voorkeur aan een kanotocht op de Spree. In het Bärengemütliches Lokal geniet u van een uitgebreid buffet en live-muziek. Maar er is tijdens een groepsreis Berlijn natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Berlijn

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Berlijn. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Berlijn (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.

Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.