Groepsreis naar Barcelona organiseren?

Wilt u met een groep samen een weekendje of langer op reis naar Barcelona? Ontdek tijdens uw groepsuitje aan Barcelona de veelzijdigheid in kunst, sport, architectuur en ontspanning die de stad te bieden heeft.

Organiseer een groepsreis naar Barcelona: Op naar het bruisende Catalaanse leven!

Tijdens uw groepsuitje Barcelona kunt u fietsen langs de mooiste bezienswaardigheden. Op de fiets langs de Arc de Triomf en de Plaza Real. Bewonder de architectuur van Gaudí. Onderweg stopt u in een gezellige tapasbar op de levendige boulevard de Ramblas. Om uw vingers bij af te likken! Misschien heeft u daarna zin om de flamenco te dansen? Bezoek dan de Tablao Flamenco en gooi de voetjes van de vloer.
Gezellige winkeltjes en restaurants vindt u in de oude wijk Barrio Gótico. In de wirwar van smalle straatjes waant u zich tijdens uw groepsreis Barcelona in de middeleeuwen.
Een waarschuwing is op zijn plaats. Want wanneer u eenmaal met een groepsuitje in Barcelona bent geweest, komt u er zeker terug. De sfeer, de schoonheid, de heerlijke keuken en het zonnetje werken verslavend. Een groepsreis naar Barcelona heeft dé perfecte cocktail: de zon, de zee, het eten en de cultuur!

Groepsreis of stedentrip naar Barcelona: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Barcelona, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Start uw groepsreis in Barcelona met Tour Panoramico

In deze topless-bus met de Tour Panoramico leert u Barcelona ontspannen kennen. Beginpunt is de stadsberg de Montjuïc. Hierna gaat u naar de Olympische Ring, waar in 1992 de Spelen werden gehouden. Stop twee “Pueblo Español”, een op schaal nagebouwde dorp, met diverse Spaanse bouwstijlen. Natuurlijk ontbreekt de Sagrada Familia, de onvergetelijke kathedraal van Gaudí, niet. Gaudí liet in Barcelona nog meer meesterwerken na: Casa Battló en casa Milà aan de Paseo de Gracia. Eindpunt van de tour is het beeld van Christoffel Columbus. Geboren in Catalonië wist hij het allang: een groepsreis naar Barcelona is het ei van Columbus!

Barcelona heeft nog veel meer te bieden

Boek een catamarantocht voor uw groepsuitje in Barcelona en geniet vanaf het water. Of ontdek Barcelona’s nightlife. Dineer tijdens de Flamenco show of flaneer op de Ramblas.
Maak een excursie naar een wijnboerderij of bezoek het Dalí museum in Figueres. Een echte aanrader. Voor de hiker is er het bergklooster Montserrat of voor de sportliefhebber het beroemde voetbalstadion Nou Camp.
Maar er is tijdens een groepsreis Barcelona natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Barcelona

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Barcelona. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Barcelona (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.