Een bedrijfsuitje naar Newcastle organiseren?

Zoekt u een bestemming voor een bedrijfsuitje? Newcastle is een belevenis! Een onvergetelijk weekendje Newcastle als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? De stad biedt van alles wat. U kunt er met uw collega’s een concertcruise maken. Ook shoppen doet u nergens beter. Zin om te stappen? Newcastle is uitgaansstad nummer één. Een bedrijfsuitje organiseren? Newcastle kent een ridderlijke geschiedenis!

Personeelsuitje Newcastle: Op het schip begint het feest, terwijl u koers zet naar Newcastle!

Deze prachtige stad biedt architectonische hoogstandjes en een bruisende cultuur. Naast middeleeuwse pracht en praal heeft Newcastle ook mooie Victoriaanse straten. Maar zover bent u met uw bedrijfsuitje naar Newcastle nog niet. Aan boord bij de Seaways gaat u eerst even lekker bijkomen in uw hut, een frisse neus halen op het bovendek of een aperitiefje nemen aan de bar. Laat u zich verwennen door onze chef-de-cuisine in één van de restaurants. Na het diner kunt u op uw gemak van een goed glas whisky nippen tijdens live muziek en showballet. Waag een gokje aan de blackjacktafel of ga inkopen doen in de SeaShops. Bedrijfsuitje naar Newcastle: Modern en trendy is de stad trouwens ook!

Bedrijfsuitje naar Newcastle: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Newcastle tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Newcastle: Uw ontdekkingstocht

In kasteel Castle Keep met spectaculair uitzicht ontdekt u waarom Newcastle, Newcastle heet. Maak met een personeelsuitje naar Newcastle een reis terug in de tijd op Grainger Market uit 1835. Slenter over de amandelvormige Millennium Bridge en bezichtig de St. Nicholas Cathedral. Bezoek eens Historical Society: de drie beroemde huisjes en u leert het verhaal van Newcastle kennen. Het openluchtmuseum de wijk Beamish is het beste te bezichtigen met een ouderwetse tramrit. En ervaar het Noord-Engeland van vroeger. Gebouwen en verhalen uit de industriële revolutie maken het plaatje compleet.

Personeelsuitje naar Newcastle heeft u meer te bieden

Wandel over de 117 kilometer lange Hadrianus Muur uit 122 v. Chr. Deze loopt van de oost- naar westkust. Deze muur moest de vijand van het Romeinse Rijk tegenhouden en staat nu niet voor niets op de werelderfgoedlijst. Bezoek de schitterende stadions van Newcastle en Sunderland. Goal! Do the wave! Sluit af in het Blackfriars Restaurant uit 1239 en geniet van traditionele, typisch Engelse gerechten. Maar er is tijdens een personeelsuitje naar Newcastle meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Newcastle

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Newcastle. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Newcastle (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.