Een bedrijfsuitje naar York organiseren?

Een weekendje of langer, als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje, naar één van de leukste steden van Engeland? Nergens anders vindt u zó veel prachtige historische huizen bij elkaar. Indrukwekkende monumenten, gezellige pubs. Een wirwar van straatjes met leuke winkeltjes en restaurants. Een Bedrijfsuitje organiseren? York neemt u mee!

Bedrijfsuitje naar York: Zodra u wegvaart uit Rotterdam, begint uw personeelsuitje York!

Ontdek de rijke historie van de Romeinen, Vikingen en Middeleeuwen terwijl u met een dubbeldekker door de stad zoeft en uit- en instapt wanneer u zelf wilt? Onderweg komt u langs de mooiste plekjes van York. Huur een audioguide en bewandel de vestingwallen van 3,4 km rondom de stad. Onderweg komt u langs maar liefst 45 torens. Struin door de autovrije straatjes met vakwerkhuizen. De snoepjes van winkeltjes lokken u vanzelf naar binnen. Even de benen laten rusten? Strijk neer in een Engelse tearoom voor een traditionele ‘creamtea’. Ook ’s avonds is er geen tekort aan avontuur met een mix aan leuke restaurants en barretjes. Of spook tijdens uw bedrijfsuitje mee met één van de ‘Ghost Hunts’ in de stad. Een bedrijfsuitje naar York, dat kán niet mislukken!

Bedrijfsuitje naar York: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan York tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar York: Boeiende rondleidingen

De bouw van de beroemde middeleeuwse kathedraal York Minster kostte 250 jaar. Uniek voor een rondleiding tijdens uw bezoek aan York. Jorvik Viking Centre geeft u verbazingwekkende ontdekkingen van de moderne archeologie. Ga met uw personeelsuitje York terug in de tijd met de verschillende beruchte en beroemde gebouwen van York, zoals The York Dungeon, The Treasurer’s House en de Barley Hall. Maak een reis door de tijd en beleef de geschiedenis in het York Castle Museum. Vinden we u tijdens uw bedrijfsuitje York terug in het Yorkshire Air Museum of de York Art Gallery? Of heeft u meer belangstelling voor de historische verborgen geheimen van de stad.

Bedrijfsuitje naar York heeft u meer te bieden

Maak een culinaire avond cruise en geniet van het uitzicht, van de muziek en een lekker drankje. Op zoek naar meer spanning? Griezel tijdens de ‘Haunted walk of York’ en ga mee op spokenjacht.
Maar er is tijdens een bedrijfsuitje York natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar York

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar York. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje York (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.