Een Bedrijfsuitje Wintersport naar Tsjechië. Wij brengen u naar het Ertsgebergte of Reuzengebergte, beide prachtige natuurgebieden met volop wintersportmogelijkheden. De betaalbaarheid en de vele mogelijkheden op en buiten de piste zullen u zeker verrassen! Dat maakt Tsjechië een ideale bestemming voor een lang weekend met collega’s naar de sneeuw

Bedrijfsuitje Wintersport Reuzengebergte

In het Reuzengebergte op de grens met Polen vind je bekende wintersportplaatsen zoals Harrachov en Spindleruv Mlyn, iets meer pistekilometers en onder andere ook een skischans die in het wereldbekercircuit wordt gebruikt.

Wintersport Ertsgebergte Tsjechië

Hier vind je slechts 650 km vanaf Arnhem, net over de grens met Duitsland, een prachtig natuurgebied vol sportieve uitdagingen. Ga samen met je reisgenoten op avontuur. Hier vind je ook ons eigen Duke Travel Outdoor sportkamp en onze unieke Wintersurvival: neem proeflessen skiën, snowboarden, langlaufen, biatlonschieten, sneeuwschoenwandelen en nog veel meer. Het unieke teambuildingsuitje!

Duke Travel dé specialist in Tsjechië

Een groepsreis wintersport Tsjechië met Duke Travel wordt al meer dan 25 jaar geheel tot in de puntjes verzorgd door het Duke Travel Team.

  • Keuze uit vele verschillende accommodaties: van groepshuizen tot luxe hotels aan de piste.
  • De scherpste prijzen door goede samenwerking met lokale uitvoerders
  • Skipassen, materiaal en lessen op maat gereserveerd.
  • Sneeuwschoenwandelingen, Rodelavonden en vele andere activiteiten “buiten de piste”
  • U reist veilig met het keurmerk busbedrijf, vliegtuig of trein.

Groepsreis Wintersportreis Tsjechië: geheel verzorgd én op maat

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw wintersportschoolreis naar Tsjechië. Duke Travel is één van de pioniers sinds het ontstaan van wintersportreizen naar Tsjechië en begeleidt uw skireis met eigen instructeurs en begeleiders ter plaatse. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.