Een Bedrijfsuitje Wintersport naar Italië. Wij brengen u naar de mooiste skigebieden in de Dolomieten. Skiën in Italië is het ideale groepsuitje. De faciliteiten zijn sinds de winterspelen van 2006 nog meer verbeterd. In Italië zijn ontelbare mogelijkheden voor een onvergetelijke wintersportreis én met de meeste zonuren in de Alpen.

Bestemming uitgelicht: Val Gardena

Val Gardena heeft mooie skigebieden, geweldig eten en een schitterend landschap. Hét hoogtepunt van Val Gardena is de Sella Ronda. Deze rondtocht die de vier grootste dalen in de regio met elkaar verbindt, kan je zowel met de klok mee als tegen de klok in maken. De Sella Ronda is een dagtocht waar de pistes nooit heel moeilijk worden, maar waar het landschap echt van verbluffende schoonheid is. Je skiet onder de loodrechte wanden van het Sella Massief. En natuurlijk is er in Val Gardena nog meer te beleven!

Winterport bedrijfsuitje Dolomieten

Een lang weekend met collega’s wintersporten in Italië. Dat wordt door Duke Travel wordt al meer dan 25 jaar geheel tot in de puntjes verzorgd.

  • Keuze uit vele verschillende accommodaties: van groepshuizen tot luxe hotels aan de piste.
  • De scherpste prijzen door goede samenwerking met lokale uitvoerders
  • Skipassen, materiaal en lessen op maat gereserveerd.
  • Sneeuwschoenwandelingen, Rodelavonden en vele andere activiteiten “buiten de piste”

Bedrijfsuitje Wintersportreis Italië: geheel verzorgd én op maat

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje naar de Dolomieten. Ons team heeft de skigebieden zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje naar de sneeuw te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.