Een bedrijfsuitje naar Wenen organiseren?

Zin in een bedrijfsuitje? Wenen biedt een prachtige architectuur uit de bloeitijd van het Habsburgse Rijk, gezellige restaurantjes en veel leuke bezienswaardigheden. In Wenen kan uw personeelsuitje echt niet stuk! Een bedrijfsuitje organiseren? ‘Komm nach Wien!’

Bedrijfsuitje naar Wenen: reis mee door de tijd, reis mee door Wenen!

Met een personeelsuitje naar Wenen brengen wij u terug naar de goede oude tijd van het Habsburgse rijk. Hoewel deze tijden allang vervlogen zijn, heeft Wenen het imago er van weten te behouden. Alles in deze stad ademt sfeer. Prachtige paleizen en gebouwen in mooie barokstijl. Begin tijdens een bedrijfsuitje uw kennismaking met Wenen in de ‘Altstadt’: u staat oog in oog met een schat aan bezienswaardigheden. Kom op adem op een van de vele gezellige terrasjes met een Wiener Melange? Geniet van de avonden die vol staan met cultuur en theater. Mozart wist het natuurlijk al lang: Wenen is de stad waar je geweest moet zijn. Een personeelsuitje naar Wenen, u komt ogen en oren tekort!

Bedrijfsuitje naar Wenen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Wenen tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Wenen: We volgen de Sporen van de Habsburgers

De sporen van Sissi zijn terug te vinden in keizerlijke appartementen en het immense Hofburg. Vergeet ook niet de zomerresidentie, Schloß Schönbrunn, het Versailles van Oostenrijk. Wenen heeft tal van musea. Een kleine greep uit de musea hebben we voor u op een rijtje gezet. Bezoek het Natuur Historisch Museum, de moderne, hippe Kunsthalle, of maakt u tijdens uw bedrijfsuitje Wenen een ontdekkingsreis voor uw oren in het Haus der Musik? Het Mozarthaus biedt veel met informatie over Mozart. Bekijk zijn composities, maar smul ook van zijn schandaaltjes. MUMOK heeft werken van opgepakte kunstenaars voor het verbreken van de fatsoenswetten. Wenen biedt 27 kastelen, 150 paleizen én bijvoorbeeld De Prater, het pretpark aan de Donau, slingeren we in het 67 meter hoge reuzenrad!

Personeelsuitje naar Wenen heeft u meer te bieden

Naast de bekende cultuurtempels bezoekt u tijdens uw personeelsuitje Wenen natuurlijk het “Levende Museum” de Spaanse Rijschool met de witte Lipizaner hengsten. Bezoek de Wiener Staatsoper of een andere cultuurtempel met theater en muziek. Laat u verwennen met een (diner)cruise op de Donau of kiest u voor gemütlichkeit in een wijntaverne met Weense muzikanten en echte Oostenrijkse kost. Maar er is tijdens een bedrijfsuitje Wenen natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Wenen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Wenen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Wenen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.