Een bedrijfsuitje naar Venetië organiseren?

U heeft gegarandeerd de tijd van uw leven. De stad vormt het decor voor de prachtigste excursies. Nergens anders vindt u zo veel schoonheid bij elkaar. Alle ingrediënten voor een geslaagd personeelsuitje zijn in Venetië aanwezig. Een bedrijfsuitje naar Venetië? ‘Venezia è bellissima!’

Bedrijfsuitje naar Venetië: Laat u zich in deze stad onderdompelen!

Tijdens uw bedrijfsuitje naar Venetië wilt u uiteraard zoveel mogelijk kunnen genieten van deze mooie stad. Daarom beginnen we met een heerlijk rustgevende rondvaart door de grachten. Wij nemen u mee langs de beroemde bruggen en de prachtige bouwwerken, die deze stad te bieden heeft. Waan u tijdens uw personeelsuitje naar Venetië in een filmset, terwijl u dwaalt door de smalle straten en stegen. Om daarna neer te strijken in een pastarestaurant, met als afsluiter een heerlijke cappuccino met een klein glaasje limoncello. Een bedrijfsuitje organiseren? Venetië neemt u mee!

Bedrijfsuitje naar Venetië: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Venetië tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Venetië: Maak een ontdekkingsreis

Verken tijdens een bedrijfsuitje naar Venetië de eilanden Murano, Burano en Torcello. Zij zijn apart beroemd vanwege glaskunst en kantklossers. Op Torcello staat de eerste kerk van Venetië. Bezoek tijdens uw personeelsuitje Venetië het San Marcoplein, waar u de Basiliek van SanMarco, het Dogenpaleis, de Campanile en nog veel meer kunt bewonderen. Of zien wij u met uw bedrijfsuitje Venetië in het ‘Ghetto’, de Joodse wijk met vijf synagogen? Typisch Venetiaanse musea mogen niet ontbreken. Bezoek tijdens uw bedrijfsuitje Venetië een atelier met traditionele carnavalskostuums. Het scheepvaartmuseum is gewijd aan de zeevaartgeschiedenis van de stad zelf. Naast de Venetiaanse maskers, staat Venetië ook bekend om haar glaskunst. Museo Correr geeft u een indrukwekkende reis door de geschiedenis en de kunst van Venetië.

Personeelsuitje naar Venetië heeft u meer te bieden

Haal meer uit uw bedrijfsuitje? Geniet in Venetië van een wijnproeverij of een culinair uitstapje. ’s Avonds een Italiaans etentje op een drijvend restaurant met uitzicht op het kanaal. Maar er is natuurlijk tijdens een bedrijfsuitje Venetië nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Venetië

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Venetië. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Venetië (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.