Een bedrijfsuitje naar Valencia organiseren?

Wilt u naar het zonnige zuiden tijdens uw bedrijfsuitje? Valencia is dan uw bestemming! In de op twee na grootste stad van Spanje kunt u genieten van mediteraanse sferen, een rijke historie en gezellige terrasjes en restaurantjes. Een personeelsuitje naar Valencia, ongelofelijk maar waar!

Bedrijfsuitje naar Valencia: Genieten van zon en cultuur!

Het historische centrum van Valencia herbergt prachtigste bezienswaardigheden. Kunst en cultuur vindt u in de vele Valenciaanse musea. Maak met uw collega’s een wandeling langs de mooiste plekjes van Valencia en bezoek het grootste aquarium van Europa. Liever iets sneller? Zoef tijdens uw personeelsuitje Valencia op de fiets door de oude binnenstad, de parken en langs de haven. Zin in wat anders? Valencia heeft een heel gezellig centrum waar u lekker kunt shoppen en rondstruinen. Na alle inspanningen even bijkomen op een van de vele zonovergoten terrasjes en barretjes. Probeer dan eens een ‘Aqua de Valencia’. Probeer dan eens een ‘Aqua de Valencia’. Deze mix van sinaasappelsap, mousserende wijn en Cointreau moet u tijdens uw bedrijfsuitje Valencia geprobeerd hebben! Bedrijfsuitje naar Valencia: Het échte Spanje!

Bedrijfsuitje naar Valencia: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Valencia tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Valencia: Wat gaan we doen?

Uw personeelsuitje Valencia is niet compleet zonder een boeiende rondleiding door de stad. Maak een stadswandeling langs de mooiste gotische gebouwen: de “Lonja de la Seda”. De 14e eeuwse Catedral de Santa María de Valencia bevat vele kunstschatten, waaronder de vermeende Heilige Graal. En in de ‘Stad van de Kunsten en Wetenschappen’ staat het nieuwe symbool van Valencia. En als het even kan, wilt u tijdens uw bedrijfsuitje Valencia naar Eixample, het openlucht museum, waar alles dat Spanje, Spanje maakt samen komt. Ook Mercado Central, de overdekte markt is een van de mooiste en oudste van Spanje.

Personeelsuitje naar Valencia heeft u meer te bieden

Geniet terwijl een Catamaran u meeneemt door de haven en langs de kust van Valencia. Maak uw bedrijfsuitje Valencia compleet met een Tapastour langs de diverse restaurants.
Maar er is tijdens uw bedrijfsuitje Valencia natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Valencia

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Valencia. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Valencia (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.