Een bedrijfsuitje naar Trier organiseren?

Wat een goed idee! In deze prachtige historische stad is zó veel te doen en te beleven. Tijdens uw personeelsuitje naar Trier kunt u genieten van de cultuur, maar ook in de directe omgeving met uw collega’s abseilen en klimmen. Een bedrijfsuitje organiseren? Trier heet u hartelijk welkom!

Bedrijfsuitje naar Trier: aan de oevers van de Moezel Bourgondisch genieten!

De stad is door de Romeinen gebouwd als hoofdstad van het West-Romeinse Rijk. Trier staat bol van historische bezienswaardigheden, zoals het keizerlijk badpaleis en het amfitheater. U vindt er vele schilderachtige straatjes, parken en leuke musea. Maak tijdens uw bedrijfsuitje naar Trier een historische wandeling en leer Trier en de overblijfselen van het Romeinse Rijk kennen. Liefhebbers van een Bourgondische levensstijl kunnen in Trier tijdens hun personeelsuitje veel plezier beleven. Naast culinaire hoogstandjes is het genieten van een heerlijk glas Moezelwijn in een weinstube. Gezellig winkelen doet u van de Hauptmarkt tot de Römerbrücke. Daarna lekker bijkomen in een prachtig park aan de Moezel of tijdens een rondvaart op deze idyllische rivier. Bedrijfsuitje naar Trier: een gegarandeerd succes!

Bedrijfsuitje naar Trier: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Trier tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Trier: Wat gaan we doen?

Een goede start van uw bedrijfsuitje naar Trier is een bezoek aan de Dom. Ooit gebouwd als paleis voor de Romeinen is dit sinds de 5e eeuw de oudste bisschopskerk van Duitsland. Na uw rondleiding in de Dom, bezoekt u de Liebfrauenkirche of de Basiliek van Trier. Nadat u door de toegangspoort van de stad, de Porta Nigra, bent gekomen, kunt u een bezoek brengen aan het Amfitheater, de Kaiserthermen en nog veel meer. Het stedelijk museum Simeonstift leert u alles over de geschiedenis van de stad. Of zien we u in het Karl Marxhuis of het Bisschoppelijk Dom- en Diocesanemuseum.

Personeelsuitje naar Trier heeft u meer te bieden

Bewandel eens met uw collega’s het ‘wijnleerpad’, dat bij het amfitheater in Trier begint. Wat is het geheim van de moezelwijn. Proef eerst maar even. Santé! ’s Avonds dineert u in een van de vele gezellige restaurants. Of u maakt een dinercruise? Wat meer actie? Trier heeft een ideale omgeving voor sportieve activiteiten zoals klimmen en abseilen. Maar er is tijdens uw bedrijfsuitje naar Trier nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Trier

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Trier. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Trier (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.