Een bedrijfsuitje naar Sevilla organiseren?

Een bedrijfsuitje naar Sevilla, dat is toch om van te dromen? Een onvergetelijk weekendje naar Sevilla als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? U bezoekt de mooiste bezienswaardigheden die de wereld rijk is. Slenter door de oude straatjes in de binnenstad. Geniet van de rijkdommen van Sevilla. Een bedrijfsuitje naar Sevilla? U waant zich in een sprookje!

Personeelsuitje naar Sevilla: Wat een heerlijke stad!

In de hoofdstad van Andalusië kunt u genieten van een samensmelting van de vele culturen. Overal in de stad zijn de invloeden van de Moren en Romeinen terug te vinden. Soms gecombineerd met katholieke invloeden. Met diverse begeleide rondleidingen kunt u tijdens uw bedrijfsuitje naar Sevilla uw hart ophalen aan de vele historische bouwwerken. Slenter tijdens uw bedrijfsuitje naar Sevilla door de geur- en kleurrijke Zigeunerbuurt of het levendige Santa Cruz. Strijk neer op één van de zonovergoten terrasjes, tapasbarretjes en uw personeelsuitje naar Sevilla kan niet meer stuk!. Wie wil winkelen kan terecht in Sierpes of Tetuán. Maar vergeet ook niet het sprankelende uitgaansleven van Sevilla. Bedrijfsuitje naar Sevilla: Ga op ontdekkingsreis in de geboortestad van Christoffel Columbus!

Bedrijfsuitje naar Sevilla: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Sevilla tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Sevilla: Wat gaan we doen?

Alcazar mag u niet missen. Dit is een van de oudste koninklijke residenties en voorbeeld van de Mudéjar architectuur. Bezoek de gotische Kathedraal Giralda, het grootste religieuze gebouw in Spanje. Het is in de 15e eeuw bovenop de resten van een moskee gebouwd. Wij zullen u tijdens uw bedrijfsuitje naar Sevilla zeker ook terug zien bij de vroegere wachttoren Torredel Oro of de Basílica de la Macarena met het museum ‘de Schatkamer’. Proef de sfeer in de zigeunerbuurt, zoals het geur- en kleurrijke Triana ook wordt genoemd. Hier liggen de wortels van veel bekende stierenvechters en flamencoartiesten. Wandel door de vroegere Joodse wijk, Santa Cruz, het vertegenwoordigt alles dat typisch Andalusisch is.

Personeelsuitje naar Sevilla heeft u meer te bieden

Ga mee met een cruise over de Guadalquivir en ervaar Sevilla van een andere kant. Maak ’s avonds een Tapas Tour. Sluit af met een drankje in de Flamencobar La Carbonería. Maar er is tijdens uw bedrijfsuitje naar Sevilla nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Sevilla

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Sevilla. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Sevilla (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.