Een bedrijfsuitje naar Rotterdam organiseren?

Een bedrijfsuitje naar Rotterdam, succes gegarandeerd! Een onvergetelijk weekendje naar Rotterdam als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Er is genoeg te doen voor u en uw collega’s. Tal van interessante musea, trendy winkels en heerlijke restaurantjes wachten op u. De geur opsnuiven van de haven? Waar beter dan in Rotterdam? Een bedrijfsuitje organiseren? Rotterdam is een bruisende stad!

Bedrijfsuitje naar Rotterdam: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Rotterdam tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Rotterdam: Rondvaart door de Haven

Proef de sfeer tijdens uw bedrijfsuitje naar Rotterdam van de machtige zeehaven. Maak een rondvaart en leer alles over de in- en uitvoer van goederen, schepen, containers en nog veel meer. Natuurlijk komen ook alle bezienswaardigheden aan bod. Ondertussen kabbelt het water rustig om u heen. Geen last van hoogtevrees? Zoef dan met de roterende lift, de Euroscoop, naar duizelingwekkende hoogte. Eenmaal boven geniet u van het spectaculaire uitzicht over Rotterdam in de Euromast. En mocht u nog meer moed hebben. Abseilen en tokkelen is hier ’s zomers ook mogelijk. De stijlvolle Brasserie is de ideale plek om van uw avonturen bij te komen.

Bedrijfsuitje naar Rotterdam heeft u meer te bieden

Onderneem een bedrijfsuitje naar deze bruisende stad. Er is hier zoveel mogelijk en er gebeurt van alles op het gebied van kunst en cultuur. Liever shoppen? Dat kan. Rotterdam, ech wel! Maar er is tijdens een personeelsuitje Rotterdam meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Rotterdam

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Rotterdam. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Rotterdam (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.