Een bedrijfsuitje naar Rome organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Rome als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje. In Rome heeft u met uw collega’s de tijd van uw leven. Een bedrijfsuitje naar Rome biedt de perfecte combinatie van cultuur en bruisend stadsleven. Een stad waar je dagenlang kunt slenteren door een boeiend verleden en een sprankelend heden. Een personeelsuitje organiseren? Rome heeft een magische aantrekkingskracht!

Een bedrijfsuitje organiseren? Benvenuto a Roma!

We kunnen Rome op diverse manieren leren kennen. Maak een rondvaart over de Tiber en ontdek Rome vanaf het water. Of tijdens uw personeelsuitje naar Rome samen met uw collega’s op een scootertje door de historische binnenstad zoeven? Met het levendige decor vol verkeer, flanerende Italianen en oude monumenten waant u zich in een Italiaanse film. Proef tijdens uw bedrijfsuitje Rome de sfeer van de oude wijken aan weerskanten van de Tiber. Bezoek de oude Joodse Getto, een ommuurde wijk uit de 16e eeuw. En ook het betoverende Tibereiland staat op het programma. En dan hebben we het nog niet eens over die heerlijke sfeer. Vele trendy winkels, pittoreske pleintjes met gezellige terrasjes, vele wijnbars, cafés, restaurants en theaters. Een bedrijfsuitje naar Rome: Arrivederci, ciao!

Bedrijfsuitje naar Rome: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Rome tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Rome: Een stad vol ontdekkingen

Bezoek tijdens uw personeelsuitje naar Rome het Capitoolsplein, het Forum Romanum of vinden we u terug op Piazza Navona, in Villa Borghese of het Vaticaan op het St. Pietersplein. Natuurlijk ziet u het Colosseum: het grootste afgesloten bouwwerk uit de Romeinse Oudheid. Door kronkelige straatjes, smalle steegjes en pittoreske pleintjes vindt u de oude wijk Trastevere, waar men u zelfs ondergronds weet te boeien.

Bedrijfsuitje naar Rome heeft u meer te bieden

Met een personeelsuitje naar Rome volgt u het mysterieuze spoor van ´De Da Vinci Code´ langs de Capella Chigi, de Engelenburcht, het Pantheon, de Piazza Navona en nog veel meer. Maak een dagtocht naar Pompeii, de Vesuvius en Tivoli, dit zal u een levenlang bijblijven. Geen zin in wandelen? Maak een rondvaart over de Tiber en ontdek Rome vanaf het water. Gooi tijdens uw bedrijfsuitje Rome een muntje over uw schouder in de beroemde Trevifontein. Volgens de overlevering komt u dan ooit terug naar Rome. En wie wil dit nou niet? Want er is tijdens een bedrijfsuitje naar Rome nog veel meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Rome

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Rome. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Rome (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.