Een bedrijfsuitje naar Praag organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Praag als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje. Praag ontvangt u en uw collega’s met open armen. Laat u verrassen door de prachtige architectuur. De speciale Jugendstil wandeling door de stad is een ware belevenis. De stad barst ook van boeiende musea en bezienswaardigheden. Uw bedrijfsuitje naar Praag kan echt niet stuk!

Geef uw personeelsuitje naar Praag een gouden randje!

Bezoek met uw collega’s de beroemde Prager Burcht. Deze burcht is een overweldigend mooi gesloten paleizencomplex. Binnen de burcht vindt u het Koninklijk Paleis en het Gouden Straatje. In dit straatje met gekleurde huisjes woonden vroeger de alchemisten en goudsmeden. Ook de schrijver Franz Kafka woonde hier. De tuinen bij het complex zijn een bezienswaardigheid op zich. U kunt er even heerlijk bijkomen van alle indrukken. Een bedrijfsuitje naar Praag geeft u een kijkje in de Gouden Stad: de sfeervolle gebouwen, monumenten en musea tonen de rijke geschiedenis van deze eeuwenoude stad. Bedrijfsuitje naar Praag: “Moeder der Steden”!

Bedrijfsuitje naar Praag: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Praag tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Praag: De Gouden Stad

Slenter over de gotische Karelsbrug met zestien bogen, drie torens en dertig standbeelden. Vervolg uw weg naar het grootste gesloten paleizencomplex ter wereld; de Prager Burcht. Zie het Gouden Straatje met de gekleurde huisjes van alchemisten en goudsmeden. Ontdek tijdens uw bedrijfsuitje Praag de Altstadt en bewonder het astronomisch uurwerk. En wandel door de Joodse Wijk, dit is ongetwijfeld het grootste monument van de Joodse cultuur. Combineer uw bedrijfsuitje naar Praag met excursie voormalig concentratiekamp Theresiënsadt. Ook een excursie naar de Skoda Fabriek met rondleiding en museum of de glasfabriek met Boheems kristal is de moeite waard. Een bezoek aan de grotten van Koneprusy, Kasteel Karlštejn of de Bierbrouwerij behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje naar Praag heeft u meer te bieden

Tijdens een personeelsuitje naar Praag naar de filmstudio’s in de wijk Barrandov, ‘Hollywood van het Oosten’. Met beroemde films als ´Mission Impossible´ en ´Casino Royale´. Bezoek een theatervoorstelling in Laterna Magica of het Black Light, de Staatsopera of een musical. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondvaart met lunch of diner op de Moldau? Of maken we tijdens ons bedrijfsuitje Praag zelf een tocht per raft richting het centrum? Een aantal nachten in Praag én verblijf daarna in ons eigen sportkamp met alle mogelijke sport/outdoor activiteiten. Hier kunt u oa. paardrijden, biathlonschieten , paintball, Highrope Challenge en klimmen.

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Praag

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Praag. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Praag (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.