Een bedrijfsuitje naar Parijs organiseren?

Het wordt een bedrijfsuitje naar Parijs als u op zoek bent naar een geslaagd personeelsuitje. Een weekendje of langer met je collega’s erop uit. Voor een bedrijfsreis of teamuitje is Parijs dé stad. Drink een wijntje aan een Grand Boulevard. Ontdek de leukste winkels, musea en restaurants, die Parijs te bieden heeft. Of leer de fijne kneepjes van het Jeu de Boules. Een bedrijfsuitje organiseren? Parijs de levendige lichtstad is oh là là!

Een personeelsuitje naar Parijs ? C’est de l’amour pour toujours!

Parijs is een stad met vele gezichten: het is de bruisende combinatie van Frans, klassiek, stijlvol, internationaal, modern en trendy. Maak uw bedrijfsuitje Parijs avontuurlijk met de rugzaktocht! In teams gaat u op weg door de straatjes, binnenplaatsjes en pleintjes van Le Marais. In uw rugzak zit Franse kaas, een flesje wijn en een baguette. In dat laatste zitten leuke opdrachten verstopt. Paris Vélo: Spring op de fiets en maak een reis door de tijd. U en uw collega’s maken kennis met Le Marais, het kleurrijke Beaubourg, Palais Royal en het Louvre. Ook doet u de twee eilanden van Parijs aan: Ile de la Cité en Ile de St. Louis. Een bedrijfsuitje organiseren? Parijs is ‘joie de vivre’

Bedrijfsuitje naar Parijs: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Parijs tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Parijs: Uw ontdekkingstocht

U zult tijdens uw personeelsuitje naar Parijs de highlights niet missen: de Madeleinekerk, Place de La Concorde, de Notre Dame, de Dôme des Invalides en nog veel meer. Maak een speurtocht in Montmartre, dit is een manier om het “geheime en authentieke” Parijs te ontdekken. Met een excursie Les Egouts (de riolen) leert u de geheimen van het ondergrondse Parijs kennen. In Paris Story keert u op een interactieve manier 2000 jaar terug in de tijd. Bezoek de wereldberoemde musea. Parijs is de stad van het Louvre, Musée d‘Orsay, Centre Pompidou. Maar ook in Parfummuseum Fragonard komt u zeker in ‘hogere sferen’. Proef tijdens uw bedrijfsuitje ook eens de sfeer van het Parijs van Sarte en De Beauvoir. In het beroemde Café de Flore aan Boulevard Saint-Germain lukt dat zeker!

Personeelsuitje naar Parijs heeft u meer te bieden

’s Avonds brengen we u naar een ware symfonie van kleuren, muziek en dans in Paradis Latin, de Moulin Rouge of we genieten van een diner-dansant op de Seine. U kunt in de omgeving het Paleis van Versailles en zijn prachtige tuinen bewonderen. Of combineer uw groepsreis naar Parijs met een bezoek aan het themapark van Disneyland? Er is tijdens een bedrijfsuitje Parijs natuurlijk nog veel meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Parijs

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Parijs. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Parijs (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.