Een bedrijfsuitje naar München organiseren?

Een bedrijfsuitje naar München, dat wordt een leuke tijd! Een onvergetelijk weekendje naar München als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? München heeft heel wat te bieden. De leukste winkels, de mooiste bezienswaardigheden en de boeiendste musea, allemaal op loopafstand. ’s Avonds naar een van de vele gezellige restaurantjes. Uw personeelsuitje kan niet meer stuk. Zoekt u een bedrijfsuitje? München zal u zeker verrassen!

Een bedrijfsuitje naar München? Voor elk wat wils!

Maak een goed begin met uw personeelsuitje naar München door een stadswandeling. Heel bijzonder is de Michaelskirche uit de 16e eeuw. Het tongewelfdak van 20 meter lang is het op één na grootste ter wereld. Aartsengel Michaël is ook te bewonderen, net als het prachtige stuccowerk. Maak tijdens uw bedrijfsuitje München een uitstapje naar het wereldberoemde witte kasteel Neuschwanstein in Fussen. Koning Ludwig II van Beieren liet het in de 19e eeuw bouwen op een rots van 200 meter hoog. Nog sprookjesachtiger? Het kasteel is per paardenkoets te bereiken. Een bedrijfsuitje naar München? Een origineel idee!

Bedrijfsuitje naar München: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan München tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar München: Op verkenningstocht

Op de Marienplatz werden in de middeleeuwen markten en toernamenten georganiseerd. Vergeet niet het wonderbaarlijke klokkenspel in het Neues Rathaus te bewonderen. De Residenz was de verblijfplaats van de Wittelsbach-vorsten. Na een bezoek aan de indrukwekkende schatkamers komt u in de Franse tuin weer bij van alle indrukken. Ga met de gids naar het Königsplatz. De beruchte parades van Hitler zijn er niet meer op, maar er is wel genoeg te bewonderen. Op het Museuminsel in de Isar vinden we niet alleen het enorme techniekmuseum. Of zien we u tijdens uw bedrijfsuitje naar München terug in de Neue Pinakothek met veel Franse en Oostenrijkse impressionisten of heeft de Alte Pinakothek met oude meesters uw voorkeur?

Bedrijfsuitje naar München heeft u meer te bieden

Het sprookjesachtige kasteel Neuschwanstein in Fussen ligt op een rots van 200 meter hoog en is een bezichtiging waard. Of dineer in het roterend restaurant in de 290 meter hoge Olympiaturm op het Olympiapark. Of bezoekt u tijdens uw bedrijfsuitje München de grootste dierentuin van Europa, Tierpark Hellabrunn, het BMW-museum of het eerst gebouwde concentratiekamp Dachau? Maar er is tijdens een personeelsuitje naar München meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar München

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar München. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje München (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.