Een bedrijfsuitje naar Milaan organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Milaan als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Wat een geweldig idee! Uitstekende musea, bijzondere architectuur, historische kerkjes, een levendige Chinatown, luxe boutiques en nog veel meer! Een bedrijfsuitje naar Milaan? Eén thema staat er centraal: Schoonheid!

Een bedrijfsuitje naar Milaan? Klassiek en stijlvol, maar ook hip en modern!

Cultuurliefhebbers zullen zich tijdens een personeelsuitje naar Milaan in de zevende hemel wanen. “La Scala”, het beroemde opera gebouw, de Dom, talrijke musea en nog veel meer belangrijke bezienswaardigheden wachten op u. U zult tijdens uw bedrijfsuitje naar Milaan versteld staan. Chique modehuizen, grappige specialiteitenwinkeltjes. Milaan hééft het! De stad is dag en nacht druk. Ook vindt u in Milaan uiteraard La Dolce Vita: lekker eten en een goed glas wijn onder een zonnige hemel. Maar daarnaast kunt u nog van een ander Milaan genieten. Een stad met smalle straatjes en pleintjes waar u tijdens uw personeelsuitje naar Milaan kunt genieten van het ontspannen Italiaanse levensgevoel. Een bedrijfsuitje naar Milaan? La Dolce Vita!

Bedrijfsuitje naar Milaan: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Milaan tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Milaan: We trekken erop uit

Kloppen de geheimzinnige details uit ‘de Da Vinci Code’ wel met het wereldberoemde fresco ‘Het Laatste Avondmaal’ in de kloosterkerk Santa Maria delle Grazie? Het Museo di Milano vertelt u tijdens uw bedrijfsuitje alles over de geschiedenis van Milaan. Het prachtige kasteel Castello Sforzesco herbergt de belangrijkste musea met werken van Michelangelo en Leonardo da Vinci. Museo ‘Leonardo da Vinci’ laat u schetsen en modellen van deze technicus en wetenschapper zien.

Bedrijfsuitje naar Milaan heeft u meer te bieden

Zien we u tijdens een personeelsuitje naar Milaan terug in het San Siro voetbalstadion, het circuit van Monza of geeft u de voorkeur aan La Scala, het beroemdste operagebouw ter wereld? Of maak een uitstapje naar Bergamo, de oudste stad van Lombardije. Ook een vaartocht op het Comomeer behoort tot de mogelijkheden. Niet alleen pizza en pasta maar ook smullen van typisch Milanese gerechten in Al Matarel. Maar er is met een bedrijfsuitje naar Milaan natuurlijk veel meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Milaan

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Milaan. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Milaan (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.