Een bedrijfsuitje Madrid organiseren?

Maak een geslaagd bedrijfsuitje naar Madrid? Een onvergetelijk weekendje naar Madrid als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Nergens anders vindt u zo veel beroemde kunstmusea. Proef de sfeer van de prachtige oude pleinen. Gezellige restaurantjes zijn er te kust en te keur. Zoekt u een bedrijfsuitje? Madrid, de opwindendste metropool van Europa!

Een bedrijfsuitje naar Madrid: Deel de passie met de Madrilenen!

Madrid kent niet zo’n lange geschiedenis als andere grote Spaanse steden. De opmars van de stad begon pas laat in de 16e eeuw. Een personeelsuitje Madrid brengt u naar een koninklijke stad met statige witte gebouwen en musea van internationaal allure. Madrid heeft prachtige pleinen en indrukwekkende fonteinen om van te dromen. Een Picasso bekijken? Tapas eten op een zonovergoten terrasje? Winkelen onder de bogen van Plaza Mayor? Een sherry drinken? Real Madrid-fan worden? In Madrid kan het allemaal. Proef de traditionele Madrileense specialiteiten met aansluitend een Flamenco show. En voor wie van Broadway houdt, bij de Gran Via zit u dicht in de buurt. Een personeelsuitje organiseren? Madrid houdt van u!

Bedrijfsuitje naar Madrid: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Madrid tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Madrid: Uw ontdekkingstocht

Het koninklijk paleis Palacio Real uit 1738 is een van de grootste en mooiste van Europa. Bezoek hét cultuurcentrum van Madrid, Circulo de Bellas Artes, een grote collectie kunst. Bezichtig Templo de Debod, een Egyptisch bouwwerk uit de 2e eeuw voor Christus. Het cadeautje van Egypte werd in het prachtige Parque de Rosales herbouwd. Neem een voorproefje op de Spaanse kunstenaars als Velasquez en Goya in het beroemde Prado. Google maar eens op: ‘Museo del Prado Google Earth. In de vele musea komt u zeker Picasso, Miró, Kandinsky, Mondriaans of Dalís tegen. Zien we u tijdens uw bedrijfsuitje Madrid nog terug in het Archeologisch museum of bent u meer geïnteresseerd in de geschiedenis van de Spaanse zeevaart?

Bedrijfsuitje naar Madrid heeft u meer te bieden

Maak een uitstapje naar Toledo “de stad van de drie culturen” en bekijk waarom deze op de werelderfgoedlijst staat. Ga met de kabelbaan naar het attractiepark met reuzenrad, openluchtzwembad en dierentuin? Of doet u een workshop Flamenco-dans of bezoekt u het Real Madrid-stadion? Maar er is tijdens uw personeelsuitje naar Madrid nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Madrid

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Madrid. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Madrid (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.