Een bedrijfsuitje naar Maastricht organiseren?

Organiseer in eigen land een bedrijfsuitje. Maastricht is een leuk idee als u een bourgondisch tintje wilt toevoegen aan uw personeelsuitje. Maastricht is een weekendje heerlijk slenteren door de oude binnenstad. Genieten van een biertje in een grand café. Of samen met uw collega’s een ludieke excursie doen. Bedrijfsuitje naar Maastricht: Ontdek de veelzijdigheid van deze stad op eigen bodem!

Bedrijfsuitje naar Maastricht: Avontuurlijk en Bourgondisch!

Geef uw bedrijfsuitje naar Maastricht een spannend tintje. Daal met uw collega’s af in de 16e eeuwse Kazematten. Deze vestingwerken vormen het decor voor een ondergrondse speurtocht. Musketier d’Artagnan is uw leider. Volg zijn opdrachten en u vindt de weg naar buiten. Maak een rondvaart op de Maas. Geniet op de terrasjes van het Vrijthof. En neem de tijd voor koffie met Limburgse vlaai. Leer tijdens uw bedrijfsuitje naar Maastricht op een ludieke wijze kennen. Hoe? De GPS Challenge Tour stuurt u van opdracht naar opdracht. Of kiest u voor de Photo Fun Tour, Steptocht of de Historische rondrit met de tram? Onderweg ziet u de mooiste bezienswaardigheden. Welkom met uw bedrijfsuitje in ‘Mestreech’!

Bedrijfsuitje naar Maastricht: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Maastricht tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Maastricht – Limburg: Stadswandelingen

Maastricht kunt u met een personeelsuitje op diverse wijzen met een gids leren kennen. Maak thematische wandelingen langs vestingwerken, archeologie, natuur, kunst en galeries. Ook historische stadswandelingen langs de oude stadswallen of het gerestaureerde Stokstraatkwartier behoren tot de mogelijkheden. Wandel langs ’t Bassin, deze historische binnenhaven biedt een rijkdom aan architectonisch erfgoed.

Personeelsuitje naar Maastricht – Limburg heeft u meer te bieden

Dwaal door het doolhof van gangen in de mergelgrotten in de Sint Pietersberg. Ga op avonturentocht d’Artagnan in de Kazematten, de onderaardse vestingwerken. Of bezoek bij een bedrijfsuitje naar Maastricht eens een wijngaard of bierbrouwerij, inclusief een proeverij-tje. Ook dinercruises, varende feestavonden, Hap-Stap arrangementen of thema-restaurant Festi-Village behoren tot de mogelijkheden. Sportief bezig zijn kan zowel zomer en winter in de grotten van Valkenburg. Hier kunt u grotbiken of opdrachten- en klimtochten voltooien. Verder de bekende sport/outdoor activiteiten, maar ook quadrijden of een jeepsafari. Maar er is tijdens een personeelsuitje naar Maastricht natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Maastricht

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Maastricht. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Maastricht (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.