Een bedrijfsuitje naar Londen organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Londen als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje. Samen met uw collega’s cultuur opsnuiven, lekker eten en trendy shoppen. Prachtige paleizen, kleurrijke markten, en authentieke Engelse pubs. Voor elk wat wils. Een bedrijfsuitje organiseren? Londen is historisch en oud én hip en modern!

Een bedrijfsuitje organiseren? Welcome to London!

Volg tijdens uw personeelsuitje Londen het spoor van Jack the Ripper in de mysterieuze wijk East End, ooit een broeinest van misdaad. Maak uw bedrijfsuitje Londen bijzonder met een lunchcruise over de Theems. U vaart langs de mooiste bouwwerken van Londen, zoals St. Pauls Cathedral, Tower Bridge en de Houses of Parliament. Bewonder de 21ste eeuwse architectuur: Skyline met “The Gherkin” en het hypermoderne Canary Wharf. Of ontdek Londen per fiets met de “East Tour”. Waar hebben de Romeinen gelopen en waar heeft Shakespeare gesproken? Een bedrijfsuitje naar Londen: Hoe ontspannen wilt u het hebben?

Bedrijfsuitje naar Londen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Londen tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Londen: ‘the place to be’

U komt niet om deze bezienswaardigheden heen: de Houses of Parliament, de Big Ben en Buckingham Palace. Geniet van het aflossen van de wacht: de Beefeaters, die de Tower of London bewaken. Bezoek tijdens uw bedrijfsuitje naar Londen de topper, het British Museum, een echte must. The London Dungeon brengt u alles van Jack the Ripper tot de Great Fire, martelingen en de Pest. Londen heeft een prachtige omgeving en combineer uw bedrijfsuitje met een bezoek aan Windsor Castle. En maak een tussenstop in de middeleeuwse stad Canterbury met zijn beroemde kathedraal.

Bedrijfsuitje naar Londen heeft u meer te bieden

Maak een lunchcruise over de Theems of bezoek Greyhound races inclusief diner. Ervaar een “afternoon tea” en kom tot rust in een elegante of intiem gezellige omgeving. Strijk met uw bedrijfsuitje naar Londen neer in The Albert Pub uit 1864 en proef letterlijk de term ‘very distinguished indeed’. Maar er is tijdens een personeelsuitje Londen nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Londen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Londen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Londen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.