Een bedrijfsuitje naar Liverpool organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Liverpool als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Ontdek deze bruisende stad. Herontdek de Beatles. Een bedrijfsuitje organiseren? Liverpool leeft. Liverpool bruist!

Een bedrijfsuitje naar Liverpool: You’ll Never Walk Alone!

Met 800 jaar maritieme geschiedenis maakte Liverpool in de 18e eeuw haar vroege fortuin. Een bedrijfsuitje naar Liverpool geeft u inzicht in oudere tijden: de imposante havengebouwen van weleer sieren de skyline van de stad. Tijdens uw personeelsuitje naar Liverpool kunt u deze geschiedenis gratis herleven in het Merseyside Maritime Museum, het grootste in Europa. De stad ontwikkelde zich de laatste decennia tot een moderne bruisende stad. Mede door de kunstgalerieën, musea en architectuur, maar ook door de blijvende populariteit van The Beatles. Mooie oude pakhuizen, hippe winkeltjes, gezellige cafés en terrasjes maken het tot een plaatje. Een bedrijfsuitje naar Liverpool? De ‘Liverpudlians’ heten u hartelijk welkom!

Bedrijfsuitje naar Liverpool: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Liverpool tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Liverpool: Valt er wel wat te ontdekken?

Sinds 2004 staat het havengebied en een deel van de binnenstad op de Werelderfgoedlijst. In 2008, na haar 800ste verjaardag, was Liverpool de culturele hoofdstad van Europa. Geen personeelsuitje naar Liverpool zonder een bezoek aan het museum Beatles Story. Kunnen we u tijdens uw bedrijfsuitje Liverpool nog terug vinden in de prachtige Anglicaanse Liverpool Cathedral of geeft u de voorkeur aan de neoclassicistische St. Georges Hall? En dan zijn er nog diverse interessante musea. In de Walker Art Gallery is een collectie kunst van de middeleeuwen tot nu te bewonderen. En in het Tate Liverpool zit je tijdens je personeelsuitje als liefhebber van ‘Brit Art’ wel goed. Het World Museum Liverpool vertelt over meer het leven in Afrika, Azië, Amerika en Australië.

Personeelsuitje naar Liverpool heeft u meer te bieden

Ga met de Yellow Duckmarine, een amfibievoertuig uit de Tweede Wereldoorlog, al rijdend en varend langs de mooiste plekjes van Liverpool. Of maak een cruise over de Mersey. Bezoek eens voetbalstadion Anfield Road?
Maar er is met een bedrijfsuitje naar Liverpool meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Liverpool

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Liverpool. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Liverpool (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.