Een bedrijfsuitje naar Lissabon organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Lissabon als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Zuig de sfeer op van het echte Lissabon. Laat u verleiden door de charmante winkeltjes. Of drink een portje in een van de gezellige barretjes. Saúde! Zoekt u een personeelsuitje? Eens gaan we naar Lissabon!

Bedrijfsuitje naar Lissabon: heerlijke mengelmoes van geuren en geluiden!

Lissabon is gebouwd op zeven heuvels. Er is een boven- en benedenstad. De Elevador brengt u uit smalle straatjes naar een terras met prachtig uitzicht. Een personeelsuitje naar Lissabon biedt vele bezienswaardigheden zoals paleizen, kerken en musea. Diverse attracties, charmante winkeltjes en gezellige terrasjes vindt u met een wandelroute langs de Taag en door de oude binnenstad. Met een boottocht over de Taag kunt u bijkomen, terwijl Lissabon langzaam aan u voorbij trekt. Maak uw bedrijfsuitje naar Lissabon onvergetelijk met een Gocar Tour. U en uw collega’s zoeven in kleine gele autootjes door de straten. De route bepaalt u zelf. Uit de speakers klinkt de stem van een gids. In een van de parken stoppen we voor een picknicklunch. Bedrijfsuitje naar Lissabon: Fado, fado!

Bedrijfsuitje naar Lissabon: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Lissabon tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Lissabon: Begin uw ontdekkingstocht

De Basilica da Estrela domineert met haar twee witte koepels de skyline. Kom tijdens uw bedrijfsuitje naar Lissabon even op adem in het naastgelegen park met vijvers en fonteinen. De Toren van Bélem met Moorse motieven is een voorbeeld van de Manuelijnse bouwstijl. Vergeet niet een aantal musea te bezoeken. In Arqueologico do Carmo leert u tijdens uw personeelsuitje over het ontstaan van Lissabon. Tombes, fonteinen en andere relieken uit Portugal bezichtigt u in Arqueologico do Carmo. En in Museu do Design vindt u collecter’s items van gekke theepotten en gedurfde stoelen.

Bedrijfsuitje naar Lissabon heeft u meer te bieden

Waar anders dan in het fadomuseum leert u de geschiedenis van deze typisch Portugese muziek? Bezoek de portproeverij of ontdek de Portugese keuken in het fadohuis Adego Machado. In Sintra genieten we van roomwitte huizen, paleizen en het strand met de leuke eettentjes. Maar er is tijdens uw bedrijfsuitje naar Lissabon natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Lissabon

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Lissabon. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Lissabon (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.