Een bedrijfsuitje naar Leuven organiseren?

Een onvergetelijk weekendje Leuven als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Leuven ademt een rijke geschiedenis uit en is oergezellig. Zoekt u een bedrijfsuitje? Leuvenaren ontvangen u met open armen!

Bedrijfsuitje naar Leuven: Minder bekend, maar zeker niet minder bemind!

Dichtbij maar toch in een andere wereld met uw personeelsuitje? Leuven is de perfecte bestemming! Kunst en cultuur vindt u hier en in het autoluwe centrum is het heerlijk winkelen. Maak uw bedrijfsuitje naar Leuven compleet met een wandeling door de stad. Onderweg geniet u met uw gids van al het moois dat Leuven te bieden heeft. Navigeer door de stad. Beleef met uw collega’s een GPS-avontuur in het oude centrum van Leuven. Het ideale spel voor het kweken van teamspirit! Eet tijdens uw bedrijfsuitje naar Leuven een warme wafel op een terrasje, struin over de antiekmarkt. Organiseer een picknick in het park. Een personeelsuitje naar Leuven: misschien wel de gezelligste stad van België!

Bedrijfsuitje naar Leuven: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Leuven tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Leuven: De geneugten van de Vlaamse stad

Uw personeelsuitje Leuven is niet compleet zonder een boeiende rondleiding door de stad. U komt met uw bedrijfsuitje naar Leuven zeker in het spiksplinternieuwe museum ‘M’, een mix van klassieke en moderne architectuur. Met historische collectie en hedendaagse kunst. Het Groot Begijnhof van Leuven is een volledig gerestaureerde historische wijk. Eén van Leuvens mooiste monumenten is de St. Geertruikerk met prachtige abdij uit 1206. U wilt ook weten waarom de kerktoren een van Leuvens ‘zeven wonderen’ wordt genoemd? De norbertijnen Abdij van Park uit 1129 met museum is een van de best bewaarde abdijen in de Benelux. Probeer er even tijd voor vrij te maken tijdens uw bedrijfsuitje naar Leuven.

Personeelsuitje naar Leuven heeft meer te bieden

Bezoek de kelders van Hagelandse Wijnstreek en de brouwerij van Stella Artois: Proost! Hapje-Stapje of Hapje-Tapje, maak met uw gids een culinaire wandeling door de oude binnenstad. Het blijft natuurlijk niet alleen bij verhalen om te smikkelen. Maar er is natuurlijk tijdens een bedrijfsuitje naar Leuven nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Leuven

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Leuven. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Leuven (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.