Een bedrijfsuitje naar Krakau organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Krakau als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Krakau heeft een rijke geschiedenis. De mensen zijn vriendelijk. En de prijzen vallen alleszins mee. Zoekt u een bedrijfsuitje? In Krakau zult u zich nooit vervelen!

Bedrijfsuitje naar Krakau: een echte aanrader!

Tot het eind van de 16e eeuw was Krakau de hof- en hoofdstad van Polen. Ook voor uw bedrijfsuitje naar Krakau is het Wawelpaleis met een rijk museumbezit dé trekpleister. Laat u verrassen door het werelderfgoed, de Grote Markt. Heel beroemd is de 16e eeuwse lakenhal. Slenter tijdens uw personeelsuitje naar Krakau over de vlooienmarkt. De karakteristieke steegjes van de joodse wijken vormden ooit het decor voor de film Schindler’s List. Struin langs de winkels in Grodzka en Florianska. En vergeet niet de gezellige terrasjes. Een bedrijfsuitje organiseren? Krakau is een wereldstad!

Bedrijfsuitje naar Krakau: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Krakau tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Krakau: Uw ontdekkingstocht

Uw personeelsuitje Krakau is niet compleet zonder een historische stadswandeling. Wandel langs Wawel Castle, gebruikt als koninklijke residentie, en leer over de rijke geschiedenis en bewonder de nationale kunstcollectie. Natuurlijk neemt u ook een kijkje in de kathedraal. De Oude Synagoge in de Joodse Wijk (Schindler’s List) maakt deel uit van het Historisch Museum. U krijgt een goed beeld van het leven en de cultuur van de joden in Krakau. Een absolute must tijdens een bedrijfsuitje naar Krakau is de middeleeuwse Grote Markt met de bekende lakenhal, de Mariacki kerk. Zien we u tijdens uw personeelsuitje Krakau terug in het Czartoryskich Museum? Of heeft u meer belangstelling voor Poolse kunst in het Nationaal museum Krakow? Geniet in Jarema van de smakelijke Poolse gerechten en probeer eens de pierogi.

Personeelsuitje naar Krakau en beleef de omgeving

Bezoek eens het voormalige concentratiekamp Auschwitz – Birkenau. Dit maakt zeker een diepe indruk. Of bewonder in de Wieliczka Zoutmijn de zoutsculpturen, die mijnwerkers hier honderden jaren geleden bouwden. In het jaar 1500 liepen hier al toeristen rond. Maar er is natuurlijk nog meer te beleven in en rond Krakau tijdens uw bedrijfsuitje!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Krakau

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Krakau. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Krakau (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.