Een bedrijfsuitje naar Kopenhagen organiseren?

Zoekt u een bestemming voor uw bedrijfsuitje? Kopenhagen is een leuk alternatief. De gezellige haven is een bezienswaardigheid op zich. Interessante musea, hippe boetiekjes, cafés en heerlijke restaurantjes maken uw personeelsuitje Kopenhagen tot een feest. Bedrijfsuitje naar Kopenhagen: Ontdek deze hippe, sympathieke en tegelijk historische stad!

Bedrijfsuitje naar Kopenhagen: Even kennis maken!

Bezoek een van de modernste operahuizen ter wereld. Het is gelegen op het eiland Holmen. Imposant is het goede woord voor dit innovatieve gebouw. Met meer dan 1.100 kamers lukt het nooit om het helemaal te zien. Snuif de geur op van de zee en ga met de veerboot mee naar Middelgrundsfortet. Dit oude zeefort werd meer dan 100 jaar geleden gebouwd. Uw groep kan er meedoen aan diverse activiteiten, zoals een kajakrace, schatzoeken, de toren beklimmen en nog veel meer. Personeelsuitje naar Kopenhagen: Een inspirerende en unieke ervaring!

Bedrijfsuitje naar Kopenhagen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Kopenhagen tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Kopenhagen: Op verkenningstocht

Ga naar de Baokke residentie Amaliënborg, het koninklijke paleis met ridderzaal en paleiswachters. Of bezoek Rosenborg Slot met spiegelzaal, koningszaal, Chinese zitkamer en ondergrondse schatkamer met kroonjuwelen. Zeker het bewonderen waard. In het National Museum met voorwerpen uit Vikingtijd leert u de Deense geschiedenis kennen. En de botanische tuin Botanisk Have ligt op de plek van de voormalige vestingwerken.

Bedrijfsuitje naar Kopenhagen heeft meer te bieden

Nyhavn is een gezellig haventje met kleurige huizen en terrasjes. Met een rondvaart zult u tijdens uw personeelsuitje naar Kopenhagen de Kleine Zeemeermin ontmoeten. U kunt zich ook even ontspannen in Tivoli, het unieke attractiepark met openluchtshows. Beleef een dinershow in het historisch circusgebouw? Daarna wordt dit gebouw omgetoverd tot de grootste nachtclub. Maar er is tijdens een bedrijfsuitje naar Kopenhagen natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Kopenhagen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Kopenhagen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Kopenhagen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.