Een bedrijfsuitje naar Keulen organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Keulen als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Liefhebbers van kunst zijn hier aan het goede adres. Ook winkelen kunt u in Keulen als geen ander. Zin in een authentieke ‘sauerkraut mit brätwürst’? Keulen barst van de gezellige knijpjes. Zoekt u een bedrijfsuitje? In Keulen moet u zijn!

Bedrijfsuitje naar Keulen: De dom, de Altstadt, kunst en cultuur en nog veel meer!

Het is niet alleen de Dom die u tijdens uw personeelsuitje naar Keulen zal boeien. De stad barst van de interessante bezienswaardigheden, tientallen galeries en musea. Keulen koestert haar schatten! Aan exclusieve winkels geen gebrek en uitgaan kunnen ze ook in Keulen. Tijdens uw bedrijfsuitje Keulen even bijkomen op een gezellig terrasje of in een van de prachtige parken. Met z’n allen plezier maken in het pretpark Phantasialand. En wat denkt u van de kerstmarkten? Een bedrijfsuitje organiseren? Keulen, een cosmopolistische en tegelijk sfeervolle stad!

Bedrijfsuitje naar Keulen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Keulen tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Keulen: Ontdekkingstocht

Uw personeelsuitje naar Keulen is niet compleet zonder een boeiende rondleiding door de stad. De trots van deze stad is de Dom, de gotische kathedraal. Luister naar de Petersglocke, de grootste kerkklok ter wereld, bezoek de prachtige schatkamer en beklim de toren. Neem tijdens uw bedrijfsuitje naar Keulen de Rheinseilbahn, voor een oversteek over de Rijn. En met een avondcruise trekt oud en modern Keulen langzaam aan u voorbij. Bezoek ook eens een van de vele interessante musea. In het Kölnisches Stadtmuseum leert u alles over de geschiedenis van Keulen. Het schaalmodel van de stad is een lust voor het oog. Het EL-DE-Haus, voormalig hoofdkantoor van de Gestapo, laat u ook niet onberoerd.

Bedrijfsuitje naar Keulen heeft u meer te bieden

Bij een personeelsuitje naar Keulen hoort een bezoek aan een brouwerij met Kölsch bier. Proost! Het eau de cologne museum: ‘Keuls water’ klinkt nét even anders, maar ruikt hetzelfde. Maak een Dinnercruise op de Rijn met themafeest? Of zit u nog vol van het Chocolade museum? Maar er is tijdens een bedrijfsuitje naar Keulen natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Keulen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Keulen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Keulen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.