Een bedrijfsuitje naar Istanbul organiseren?

Een goede keuze als u een oosters tintje wilt toevoegen aan uw personeelsuitje. Met een weekendje naar Istanbul als bedrijfsreis of teamuitje zullen uw collega’s blij verrast zijn. Paleizen, moskeeën, theehuizen en bazaars maken uw bedrijfsuitje naar Istanbul tot een oosters sprookje. Hip en modern is Istanbul overigens ook. Een bedrijfsuitje organiseren? Istanbul met een fascinerende combinatie van culturen!

Een personeelsuitje naar Istanbul: Shoppen op z’n Oosters!

Natuurlijk bezoekt u tijdens uw bedrijfsuitje naar Istanbul met een gids de Sultanahmet Camii, ofwel ‘De Blauwe Moskee’. Daarna gaat u met uw personeelsuitje naar Istanbul op weg naar het sultanspaleis, Topkapi Sarayi. U bezichtigt onder meer de haremverblijven, keukens en adembenemende schatkamer. In het oude centrum ligt het Hippodromplein, het meest centrale punt, waar we u tijdens uw bedrijfsuitje naar Istanbul zeker een keer zullen vinden. De vele kiosken, barretjes met zitplaatsen in Ottomaanse stijl en de sfeervolle verlichting maken het plein heel gezellig. Welkom met uw bedrijfsuitje in inspirerend Istanbul!

Bedrijfsuitje naar Istanbul: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Istanbul tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Istanbul: Wat gaat u doen?

Bezoek de paleizen Topkapipaleis en Sultanspaleis en beleef de wereld van duizend-en-een-nacht als bedrijfsuitje naar Istanbul. Wandel binnen bij Hagia Sophia uit de 6e eeuw, van kerk naar moskee en thans museum. Bewonder tijdens uw bedrijfsuitje naar Istanbul de immense koepel, de fresco’s en de mozaïeken. De Blauwe Moskee is vanwege de 21.000 blauwe tegeltjes en de zes minaretten zeker een bezichtiging waard. Er wachten tijdens uw personeelsuitje naar Instanbul ook vele interessante musea op u. In het knalroze Atatürk museum, het huis van de ‘Vader des Vaderland’ ontdekt u tijdens een bedrijfsuitje Istanbul, de historische achtergrond van het land. In Arkeoloji Musezi leert u alles over de geschiedenis van het Midden-Oosten en Istanbul. En bij het Islamitisch en Turks Kunstmuseum kunt u de collectie religieuze kunst vanaf de 8ste eeuw bewonderen.

Personeelsuitje naar Istanbul heeft u meer te bieden

Wat een uitzicht over de Bosporus of een stadvieuw vanaf de uitkijktoren de Galata Kulesi. Bij een bedrijfsuitje naar Istanbul behoort een heerlijk Turks bad met een scrub en massage. Ontdek culinair Azië tijdens de overtocht op de Bosporus of maak een rondvaart op deze Bosporus. Maar natuurlijk is er tijdens een bedrijfsuitje naar Istanbul meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Istanbul

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Istanbul. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Istanbul (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.