Een bedrijfsuitje naar Hamburg organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Hamburg als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Een originele keuze! Hamburg is mondain en trendy en barstensvol leuke cafés en winkeltjes. Een personeelsuitje naar Hamburg? Niet voor de hand liggend, wel een gegarandeerd succes!

Bedrijfsuitje naar Hamburg: hip, trendy, mondain!

Slenter langs de chique modezaken aan de Neuer Wall. Hap in de schuimkraag van ‘ein cooles bier’. Bevaar de woelige wateren van een stadsmeer. Wie aan Hamburg denkt, denkt aan de haven. U vaart met uw personeelsuitje naar Hamburg door de sluis en verder door de Speicherstadt met vele oude pakhuizen met vele musea. Tijdens een bedrijfsuitje naar Hamburg vinden we u zeker op de voorheen beruchte Reeperbahn, tegenwoordig hét uitgaanscentrum van Hamburg. Op culinair gebied heeft Hamburg het één en ander te bieden. Zonder problemen vindt u tijdens uw personeelsuitje naar Hambrug restaurants die gastronomische toppers uit alle werelddelen serveren. Bedrijfsuitje naar Hamburg: Niks moet, maar alles kan!

Bedrijfsuitje naar Hamburg: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Hamburg tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Hamburg: Uw ontdekkingstocht

Uw personeelsuitje Hamburg is niet compleet zonder een boeiende rondleiding door de stad. De diverse thema’s en routes leiden u met een rondvaart langs de bezienswaardigheden van de stad. Of kiest u voor de rode dubbeldekkerbus of een stadsverkenning per GPS? In de Kunsthalle geniet u van een prachtige kunstcollectie uit de 14e tot de 19e eeuw. Bij een bedrijfsuitje naar Hamburg hoort ook echt een bezoek aan het Speicherstadtmuseum. Of vinden we u tijdens uw bedrijfsuitje terug in van de andere musea: het Hamburgs Dungeon, Miniatur Wunderland of het Spicy’s Gewürzmuseum? Een unieke ervaring is “Donker dialoog”!

Personeelsuitje naar Hamburg heeft u meer te bieden

In de Lange Reihe wappert de regenboogvlag. Neem een kijkje in de exclusieve boetiekjes, kunstgaleries, cafés en restaurantjes in alle ‘geuren van de regenboog’. Bezoek het Hamburgische Staatsoper, een van de beroemdste operahuizen ter wereld. En sluit af met een dinnercruise tijdens uw personeelsuitje en laat Hamburg langzaam aan u voorbij trekken. Maar er is natuurlijk tijdens een bedrijfsuitje naar Hamburg nog meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Hamburg

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Hamburg. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Hamburg (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.