Een bedrijfsuitje naar Gent organiseren?

Voor een weekendje is Gent een aanrader voor uw bedrijfsreis! Gent met prachtige historische gebouwen, gezellige grachten en tal van interessante musea wacht op u. ’s Avonds kunt u tijdens uw personeelsuitje Gent het uitgaansgebied Patershol bezoeken. Gent is gemoedelijkheid met een grote G. Bedrijfsuitje naar Gent: Geschiedenis en cultuur, maar ook modern en trendy!

Bedrijfsuitje naar Gent: Begin uw ontdekkingstocht

Uw personeelsuitje Gent is niet compleet zonder een historische rondvaart door de middeleeuwse stad. Prachtige monumenten, gildehuizen en kastelen trekken aan u voorbij. Of kiest u voor de GPS Tour. Dit interactieve programma laat u op ludieke wijze kennismaken met mooiste bezienswaardigheden van de stad. Even met uw groep bijkomen? In de smalle straatjes vindt u op elke hoek wel een knus knijpje. Gent is voor een bedrijfsuitje de Kunststad en de Bloemenstad tegelijk!

Bedrijfsuitje naar Gent: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Gent tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Personeelsuitje naar Gent: Uw ontdekkingstocht

Gent ontdekken met een stadswandeling, rondvaart, fietstocht, GPS-tour of Foto-Funtour. Langs de 12e eeuwse waterburcht Gravensteen met vergeetput, kerker en wapencollectie. Bezoek het werelderfgoed Belfort en bewonder de oude Sint-Baafskathedraal. Gent biedt diverse musea. Bewonder in een hip museum de kunststromingen vanaf 1945: Cobra, Pop Art en Minimal Art. Of beleef de Vlaamse kunst vanaf de middeleeuwen.

Bedrijfsuitje naar Gent heeft u meer te bieden

De Graslei en Korenlei in de middeleeuwse haven met prachtige gildehuizen uit de 16e eeuw. Word verwend in het Groot Vleeshuis met streekgerechten en plaatselijke delicatessen. Maak een rondreis door Vlaanderen en vervolg onze ontdekkingstocht in Brugge, Antwerpen of we overnachten tijdens onze bedrijfsuitje in Oostende gevolgd door een beachprogramma. Er is tijdens een personeelsuitje Gent natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Gent

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Gent. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Gent (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.