Een bedrijfsuitje naar Florence organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Florence als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Kunst en cultuur liggen er voor het oprapen. Op elke straathoek vindt u wel een gezellig restaurantje en natuurlijk gaan we even Florentijns winkelen. Zoekt u een bedrijfsuitje? Florence is één groot levend kunstwerk!

Een bedrijfsuitje naar Florence: veelzijdig én altijd la bella Italia!

Een bedrijfsuitje naar Florence. Mooier kunt u het niet krijgen!. Maak een archeologische wandeling langs de mooiste bezienswaardigheden van Florence. Bewonder de prachtige kerk Santa Maria del Fiore. De prachtige koepel,’Duomo’ met internationale faam. Ontspan tijdens het eten van een heerlijke pasta in een Florentijnse trattoria? En ook de winkels zijn om van te smullen. Hét recept voor een geslaagd bedrijfsuitje naar Florence. Een bedrijfsuitje naar Florence: U bent in het kloppende hart van Toscane!

Bedrijfsuitje naar Florence: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Florence tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Florence: Uw ontdekkingstocht

Uw personeelsuitje Florence is niet compleet zonder een boeiende rondleiding door de stad. Begin op het Piazalle Michelangelo plein met een prachtig uitzicht over heel de stad. Ook de Ponte Vecchio en de Santa Maria del FIore en Uffizi kunt u dan zien liggen. Maar natuurlijk we willen Florence met onze Nederlands sprekende gids ook van dichtbij bekijken. Basilica di Santa Croce uit 1294 is de grootste gotische Fransiscaanse kerk ter wereld. Met bijzondere kunstwerken en de graftombes van Michelangelo, Machiavelli en Galileio. De brug uit 1345 met zijn vele (juweliers)winkeltjes is een lust voor het oog. We steken over en wandelen langs de vele interessante musea. Palazzo Vecchio, het buitenpaleis van de Medici’s uit 1314, met een prachtig museum. Vinden we u tijdens uw personeelsuitje naar Florence nog terug in Galleria degli Uffizi, het grootste kunstmuseum van Italië of heeft u meer belangstelling voor de renaissance in Bargello?

Personeelsuitje naar Florence heeft u meer te bieden

Lekker smullen van Florentijnse gerechten. Trek in een pizza of heerlijke verse pasta? Dagtochtjes naar steden als Lucca, Pisa en Sienna of een wijntour zijn een echte belevenis.
Maar er is natuurlijk nog meer te beleven tijdens een bedrijfsuitje naar Florence!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Florence

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Florence. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Florence (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.