Een bedrijfsuitje naar Edinburgh organiseren?

Een onvergetelijk weekendje naar Edinburgh als personeelsuitje, bedrijfsreis of teamuitje? Proef de sfeer van de oude binnenstad vol bezienswaardigheden. Zoekt u een bedrijfsuitje? Edinburgh: sfeervol, historisch en adembenemend mooi!

Een bedrijfsuitje organiseren? Edinburgh is greater than great!

Een bedrijfsuitje naar Edinburgh brengt u naar het oude middeleeuwse gedeelte van de stad, met het kasteel, het Holyrood paleis en de St. Giles Kathedraal. En het Greorgiaanse nieuwe gedeelte met prachtige tuinen en architectuur. Natuurlijk struinen we ontspannen tijdens ons bedrijfsuitje naar Edinburgh langs de (kilt)winkeltjes aan de Royal Mile. Eten we Fish and chips in één van de vele gezellige pubs. Én genieten van een echte Schotse whisky. Bedrijfsuitje naar Edinburgh: Dwaal samen door de tijd en door de straatjes van Edinburgh!

Bedrijfsuitje naar Edinburgh: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan Edinburgh tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Bedrijfsuitje naar Edinburgh: Geniet van uw ontdekkingstocht

Uw personeelsuitje Edinburgh is niet compleet zonder een boeiende rondleiding door de stad. Begin bij Edinburgh Castle op Castle Rock, een indrukwekkend kasteel met kantelen en poorten. Een belevenis zijn de kroonjuwelen, de ‘Stone of Scone’ én de mysterieuze ronddolende geesten! Met de Hop-on-and-off tour, een open dubbeldekker, bezoekt u tijdens uw bedrijfsuitje naar Edinburgh zeker nog Blackness Castle en St. Giles Cathedral met doedelzakspelende engel! Maak eens een ‘Ghost Tour’ om een ‘geestig’ tintje aan uw bedrijfsuitje naar Edinburgh mee te geven. En eindig bij de beroemde Royal Mile met kleine winkeltjes en veel interessante oude gebouwen. Bezoek ook een van de vele interessante, gratis musea in de stad. In het Museum of Schotland leert u alles over de geschiedenis en cultuur van Schotland. Wellicht vinden we u tijdens uw bedrijfsuitje naar Edinburgh terug in de National Gallery of Schotland? Of heeft u meer belangstelling voor de militaire geschiedenis in het National War Museum?

Personeelsuitje naar Edinburgh heeft u meer te bieden

Bij een bedrijfsuitje naar Edinburgh hoort sowieso een rondleiding door een whiskystokerij! Cheers! Shop till you drop’ in de warenhuizen aan Princess Street. Of strijk neer in een tearoom. In The last Drop kunt u heerlijk Schots eten. Schotse livemuziek maakt uw feestje compleet. Maar er is natuurlijk nog meer te beleven tijdens een personeelsuitje naar Edinburgh!

Meer informatie over een bedrijfsuitje naar Edinburgh

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Edinburgh. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw bedrijfsuitje Edinburgh (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.